Šampion Srbije počeo je da se budi i u ABA ligi i pobeđuje direktne konkurente za plej-of regionalnog takmičenja, a u hali Pionir u subotu uveče pala je i Olimpija u neizvesnom meču.


Pre samo nekoliko meseci crno-beli su od Olimpije izgubili sa skoro 30 razlike, ali su se stvari od tada očigledno značajno promenile. Crno-beli imaju samopouzdanja, publika je uz njih što je i trener Partizana Duško Vujošević istakao posle pobede nad slovenačkim timom.

– Ovo je bila jako važna utakmica za nas. Moram da kažem da ova publika, u ovakvom broju i sa ovom energijom, nije srazmerna važnosti meča. Znam da smo mnogo toga zajedno uradili svih ovih godina, i vidim da prepoznaju situaciju u kojoj je klub i da su uz nas kada je najteže, a to je velika obaveza – rekao je Vujošević.

Partizan se sa skorom od 10-7 učvrstio na četvrtoj poziciji i napravio probleme Olimpiji koja neće imati prava na kiks. Dobra stvar je i što crno-bele sada očekuju nešto lakši posao, bar na papiru, jer gostuju Metalcu, a zatim dočekuju Igokeu. Takođe, u tim se vraća i Murić posle jednoipomesečne pauze pa ukoliko ne bude novih problema Partizan će biti kompletan, doduše bez plejmejkera kojeg još uvek nisu angažovali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari