Samostalni sindikat: U Zastava oružju smene rukovodilaca zbog članstva u tom sindikatu

Ostavite komentar


  1. vidi vidi javlja se alatnicar Zoki Radovanovic. Dobio neki dinar od Ilica pa ko veli nesto da napise. Bata kriminalac stao nema vise prodaje cigle za pare pa ko veli malo da se izlupa zy neki dinar. E ovako mi se prividja. Taj kalionicar je zloupotrebio svoj polozaj i uneo vecu kolicinu alkohola u tu kalionicu i to za trecu smenu gde je posao visoko rizican. Alko testiranjem svi su bili pijani toga dana. Ovo je teska povreda radne discipline i prividja mi se da zato menja radno mesto. A takodje ima i krivicnu prijavu za napad na rukovodioca kalionice. Dakle cist nasilnik koga cuva Dragan Iluc. Bruka i sramota. Grbavi budace imas li ti pored sebe ijednog cestitog coveka. A spominjes i Nestorovica koga si ti licno istetao sa mesta direktora fabrike i zakleo se da ga nikada vratiti neces. Grbo karakteru bezlicni. Kacica ti mozak popila. Prazna kasa Ilicu puko si.

  2. Svaka rec je neistinita u tekstu. Ako zelite, slobodno pitajte te smenjene rukovodioce zbog cega su smenjeni i isto tako ih pitajte da li ih je neko prisiljavao da se isclane iz Samostalnog sindikata a uclane u Industrijski. Proverite i ne sirite vise lazi napisane od strane Z Radovanovica, vec ga kaznite za iznosenje neistina.. Sve je ovo lako proveriti. Posaljite nekog nezavisnog novinara i videcete sta je prava istina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.