Sandulović: Ne verujem da je Cvijan mrtav

Ostavite komentar


  1. Pa ako ti je bio prijatelj i saradnik mozes da proveris kod njegove porodice

  2. Tek posle skoro tri godine otkriven da je umro.Ljudi pa jel to moguce? Ima li on porodicu ili nekog da to cutanje objasni

    1. lol a sta je trebalo porodica da radi kada je covek preminuo? da iznajmi termin na n1 i da prica o tome, da biste se vi morbidni moroni zadovoljavali…..

    2. Obratite se Velji Belivuku, koji je ekspert za likvidaciju i ciscenje terena od nepozeljnih osoba. Po naredbi politicara koji su tada bili na vlasti.

      1. Ja sam sused porodice. Nije bilo nikakvog znaka da je ovaj mrtav, ženu i dete je davno napustio.

    3. Ameri snimili kultnu seriju „Twin Peaks“ a kod nas „Twin Peaks“ u realnosti.

  3. Gluposti, ko se sad to iščuđava, kad smo i mi, obični građani, još tada čuli da se čovek vratio iz Amerike teško bolestan, praktično da umre u svojoj zemlji.
    Kome treba sad ova nova afera, krajnje morbidna?

    1. Има логике. Ко је болестан, врати се из Америке да би скочио с Панчевачког моста!

  4. Овде је најбоље ћутати. Оде глава очас посла.

  5. Pa vidite kako stoje stvari. Uvek kad postoji nesto sto dovodi Vucica u kakvu tajvu opasnost, u vreme dok se on zaglibljuje u foliranja i lazi do kolena, pusta se u javnost nova koska za glodanje. tako da glodjemo ovo sto nam je upravo baceno.

  6. Jel’ imao pokojnik nekog rođaka, komšiju ili devojku koji su mogli da objave barem čitulju u novinama? Od ovako „bliskih prijatelja“ očigledno nema nikakve koristi, oni primete da si mrtav tek kad postaneš vest na naslovnoj strani.

  7. Да мртав је, као што сам и ја мртва. Како то да нико није знао да се он упокојио пре пар година? Ми смо овце, то је очигледно.

  8. Od ovog lika smo saznali da je papa uhapsen jos marta prosle godine, kao i brojni pedofili politicari i javne licnosti, i da ove koje sad vidimo su zapravo njihovi hologrami.Normalnost pre svega.

  9. Ja ne verujem da Sandulovic zna da zivi u drzavi Srbiji iako je cesto u njoj.Ako ti je prijatelj ,a niste se culi godinama ,a sad ne verujes ,pa proveri kod njegove rodbine nemoj nas da mracis.

  10. Ako ni roditelji ni prijatelji niti zena ne objave umrlicu ,a bio si neko u ovoj zemlji,pa makar ga pamtili sto je opsovo majku Vucicu i ovaj zamolio da mu se ne desi nista lose ,onda verujem u plivanje .

    1. Ovoliko neinformisanje G.Sandulovica je zaista za osudu..kao i jednog drugog politicara koji ga je godinama zvao a bio na visokoj funkciji.
      Kako to da niste imali zajednicke prijatelje,poznanike..pa samo da se cisto raspitate gde je i zasto se ne javlja nikom??
      Kako to da kao politicar niste znali nikog iz MUPa,sluzbi da se raspitate?Eto..mi obicni gradjani nemamo veze ni u MUP,DB,BIA da saznamo jesu li neki nasi poznanici (iz priv.zivota)zivi ili ne,ne samo zbog pol.kampanja vec zbog straha raznih od istine,diktature i apsolutizma u Srbiji
      Jedna je istina..uklonjen je nezgodan svedok raznih tudjih gresaka..eto..bas samo par meseci (otisao iz Srbije )posle hmm..sumnjive smrti Mikija Rakica…
      Stice se utisak da sefovi jednog,dva kabineta jednostavno stradaju kao svedoci raznih nepocinstava pol.mocnika!
      Upozorenje za sadasnje sefove pol.kabineta-bezite iz Srbije!

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.