Saradnica INEP-a odgovara na pitanja o virusu i vakcinama 18. marta na Fejsbuku

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - Marija Gnjatović

Ostavite komentar


  1. Tri sedmice nakon prijema druge doze Sinofarma radio sam test na S protein. Referentna vrednost u toj laobratoriji je 50.Meni je rezultat bio 60. (Mojoj supruzi preko 600) Da li se mogu smatrati zaštićen sa ovim brojem antitela, da li mogu očekivati eventualno neki veći rezultat ,na primer za još 20 dana, ili je ovo nedovoljan broj antitela…?

  2. Ova gospođa je imala jako kontradiktorne izjave a vezane za stečeni imunitet posle vakcinacije.Posle ovolikog broja vakcinisanih sa Sinopharmom bilo bi logično da se neko od tih stručnjaka izađe sa empirijskim podacima koliko ima zaraženih i obolelih uz prikaz težine bolničke slike.Da dođemo do nekog konkretnog odgovora, a ne pročitali smo iz nekih studija

    1. Za početak da se predstave njene kvalifikacije za takav razgovor, i kakve veze ima sa vakcinacijom i vakcinama.

      1. Nema nikakve veze sa vakcinama. Dotična osoba je diplomirani inženjer tehnologije i ne može imati nikakvo znanje o imunologiji, jer se to ne izučava na fakultetu koji je završila. U ovoj zemlji se uvek javljaju neki kvazi-stručnjaci.

  3. Najvise gradjana primilo je Sinofarm. Za dr – imate li podatke o tome koliko je efikasna ta vakcina, da li je vecina ljudi razvila dovoljno antitela nakon druge doze?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.