Šarčević: od 1. juna moguće ekskurzije

Ostavite komentar


  1. „Cilj je da oni koji žele da iskoriste putovanje to i urade, a oni koji žele zamenska putovanje ili vaučer, to mogu da uzmu. Ko želi novac, on ima i tu opciju, ali postoji neki vremenski rok za to“, rekao je Šarčević.“
    A koji je to vremenski rok? Da čekamo da istekne vaučer u januaru 2022. god.? Ili ćemo dobiti novac odmah minus administrativni troškovi jer smo raskinuli ugovor o putovanju još u martu i štiti nas Zakon o zaštiti potrošača. Niko da istraži da li je uredba vlade o vaučerima jača od zakona.

  2. E BRAVO MINISTRE – frka da se vrate pare za izlete i rekreativne nastave još traje, … a TI GENIJALAC sada izjaviš da može ??!!!
    Ma zabole te – gledaš svoj interes.

  3. Ni u školu nisu pošli a već mogu na ekskurziju. Farsa oko korone u Srbiji se nastavlja unedogled. Ovaj i toliki drugi ministri u vladi sa karikature, Felini plače za takvim likovima.

      1. Tačno Marija, ali nije samo novac, već i loši karakteri, komleksi i žudnja da budeš nešto što te prevazilazi i zašta nisi sposoban.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.