„Režimski teoretičar zavere“: Ko je Saša Borojević, sagovornik Ane Brnabić u Hit tvitu?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ivermektin se koristi i u humanoj medicini, nije „veterinarski lek“ kako navodite.

  2. Da je moguće da Danas i dalje ističe da je ivermetkin vetrinarski lek i tako obmanjuje svoje čitaoce? Molim redakciju da poseti sajt FAD (US Food & Drugs – američka agencija koja odobrava lekove) i uvere se da je ivermektin lek odobren za lečenje parazitskih bolesti kod ljudi, kao i za lečenje hronične upale kože lica. Upotreba ivermetkina za lečenje protiv virusa Covid 19 nije odobreno ali ni na Zapadu diskusija oko efikasnosti ovog leka nije završena.

  3. Mutan tip koji izgleda odlično pliva u sivoj zoni, obaveštajnih i bezbedOnosnih službi i družbi na ovom prostoru. Danas se pod srpskim patriotizmom veoma često podrazumeva služenje interesima Rusije, pa bi i on, kao i mnogi drugi mogao da se podvede pod RIA kadrove u Srbiji, tj. ruske informativne agente.

    Poseban fenomen je da takav tip gostuje u emisiji s predsednicom vlade, predsednika države intervjuiše Jovana Jeremić, što su sve uznapredovali simptomi urušavanja standarda, normi, kriterijuma…

  4. A najgore je to sto u cestim nastupima neretko iznosi pasualne ili netacne tvrdnje i neke statistike koje nisu tacne, sireci strah i paranoju koju i neki tabloidni mediji rade konstantno takodje, ali i njemu je to ocigledno dozvoljeno,mislim! Mnogo prica pausalno i netacno pogotovo kad se radi o emotivnim i osetljivim temama!

  5. Doticni gospodin je varao roditelje dece koja su bila clanovi udruzenja malih manekena, doslovno im otimao pare na razne bookove i prodavao razno razne price o uspehu.
    Prevarant par excellence.

  6. Jaoooo ljudi, sećam se ovog tipa. Te šatro-kastinge ’90-tih su držali on, neki šatro-fotograf i neka maloletnica. U katalogu koji je sadržavao fotografije desetina devojčica svakoj su na licu bile hemijskom iscrtane brada, brkovi, rogovi, truli zubi… Rekli mi da sam debela (dal on il fotogaf, ne sećam se) a ja imala 44 kila na 167 cm visine.

  7. Običan diskutant. Par puta sam ga na kratko gledao i jako je neubedljiv. Bez ozbiljnog obrazovanja, u svim nastupima nedorečen.

  8. Toliko prica pausalno i netacno neke stvari da je izjavio na youtube „da se svaki dan u Srbiji neko dete siluje“ (sto Nije tacno), zeleci da uplasi gledaoce siri strah i paranoju, ko „po zadatku“ mislim, ima teme o kojima prica ali prica pausalno i neretko netacno o tome. Kao i kad pominje statistike“ u emisijama, netacno… Sve za sta se on zalaze je po meni besmisleno i nije korisno za gradjane.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.