Saša Janković gostuje Parlamentu Velike Britanije

Ostavite komentar


  1. ide sluga kod gospodara kao sto su nam smestili bolje rat nego pakt 5 oktombar sad sasa jankovic jer on ce biti bolja sluga od sadasnje vlasti

  2. Sasa Jankovic, buducnost Srbije. I isti kao sto je on. Samo takvi mogu spasiti Srbiju, i da se vec jednom resimo ove komunisticke krvo pivce. Samo napred, Sasa.

  3. Taman nas pohvališe Britanci kada vidi ovo, Janković u gostima kod njih. To u prevodu znači da će nas politikant Saša propisno izblamirati. Šta reći…

  4. Najlakse je kritikovati vlast posredno,ako je vec tak odobar neka osnuje stranku i odmeri snage na izborima.

  5. Ne znam koja je cast ugostiti osobu koja vrsi funkciju zastitnika gradjana koji je izmedju ostalog i aktivan politicar.

  6. Sve mogu da razumem, ali mi nikako nije jasno kakve veze ima zastitnik gradjana sa bilo kojim parlamentom, jel ovaj covek presao u politiku i vodi kampanju o nasem trosku dok posao za koji dobija debele pare totalno zanemaruje?!

  7. Jankovic zaboravlja svoju glavnu ulogu, ili si politicar ili zastitnik gradjana. Zivi bili pa videli sta mozemo da ocekujemo od ovakvog coveka.

  8. Od njega građani Srbije koji žive u inostranstvu ne mogu ništa da očekuju. Janković je počeo predsedničku kampanju iako je zaštitnik građana pa mu posao trpi

  9. Žalosno je što ovaj gospodin, ako može tako da se nazove, koristi svaku priliku da pljulje i izmišlja svakakve laži o premijeru Aleksandru Vučiću. Tužno je što se samo u državi Srbiji dozvoljava javno pljuvanje prvog čoveka zemlje.

  10. Slobodno ga ostavite kod vas, mi znamo ko je on i šta je, ako je vas zavarao sa funkcijom zaštitnika građana nas ne može jer on je običan političar koji sve radi osim svog posla.

  11. Janković ne radi svoj posao ni u Srbiji kako treba,a kamoli da štiti interese dijaspore.

  12. Ranijih godina nikada se nije pisalo ovoliko po novinama o instituciji zastitnika gradjana. Zastitnik bi obavljao svoju ulogu normalno bez medijskog eksoniranja. U poslednje tri godine Jankovic svoju funkciju koristi da se medijski reklamira, ponasa se kao da je politicar i ne iznosi realne cinjenice vec se koristi lazima.

  13. Ovo je direktan napad na Premijera, Saša janković koristi to što je na javnoj funkciji da se upliće u politiku.

  14. Saša Janković koristi svaku moguću priliku da proziva Premijera Vučića, on treba da radi ono za šta je plaćen.

  15. Hahahahaha…. otišao si da ti daju amin na kandidaturu za predsednika, ali nisi mogao da povedeš i prijatelja jer si ga "ostavio" u stanu.

  16. Svaka mu čast, ima li odobrenje svoje kancelarije i srpskog parlamenta, očigledno je u pitanju politička igra i kampanja a čim je tamo Mašić znamo da je to kampanja opozicije.

  17. Samo da podsetimo Jankovića i Mašića da na izborima ne glasaju Englezi nego gradjani Srbije.

  18. Nama folirant kao što je Saša Janković nije potreban, bilo bi nam drago kad biste ga ostavili tu kod vas, samo da ga mi više ne gledamo.

  19. Nama smestili bolje rat… Rusima smestili komunizam, Nemcima fasizam…Sta je onda Evropa, prema propagandi ruskih i srpskih patriJota? VRTIC ZA MENTALNO ZAOSTALU DECU! A Endgleska? Pa Kinderfrajla, ali ona zla, kao sestra Rečid u Letu iznad kukavicijeg gnezda!
    Rusi ovde mnogo para daju za ispiranje mozga narodu, pa cemo uskoro uciti da nas je Engleska mučki bez objave rata bombardovala na srpski praznik Cveti 1941, direktno pogodila bolnicu sa znakom crvenog krsta na krovu, direktno pogodila skloniste u Karadjordjevom parku pobivsi SVEu njemu, direktno pogodila i unistila za sva vremena nase nacionalno sećanje – Narodnu biblioteku, da su Englezi streljali 100 za jednoga, streljali u Kragujevcu i Kraljevu…
    Vidim da proruski plaćenički šljam sa dna kace vredja jednu od najsvetlijih licnosti nase istorije, patriotu , požrtvovanog i harizmatičnog komandanta vazduhoplovstva geneala Simovića…treba da prodje mnogo , vek ili više , da se takav ponovo pojavi, u sistemu koji od 1945 do danas, (izuzev perioda Djindjiceve ere) favorizuje poslušnost nad integritetom i ličnom hrabrošću..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.