Saša Janković: Progonjeni zaštitnik

Ličnost godine

Ostavite komentar


  1. Svojom kandidaturom je dokazao da je bila istinita ona prica da je zloupotrebljavao svoju funkciju u svrhu licne promocije, to nije moralno.

  2. Koga je on zastitio, bas me interesuje. Neka se javi taj ko je zasticen od strane Sase Jankovica?

  3. Za Dejana: ….““Zaštitnik građana Srbije Saša Janković izrazio je danas, posle razgovora sa predstavnicima Udruženja sindikata penzionera Srbije i Udruženja vojnih penzionera Srbije, ozbiljnu sumnju u ustavnost Zakona o privremenom uređivanja načina isplate penzija kao i Zakona o umanjenju neto prihoda lica u javnom sektoru““.
    Penzionera ima 1.700.000
    I znaš šta, Dejane, tup si kao veoma tup ugao.

  4. Još pre godinu dana mediji su konstativali da zaštitnik Janković želi sebe da u narodu predstavi kao žrtvu režima, a on je deo njega, on je zaštitnik i visoki funkcioner vlasti.

  5. Neka gospodine Jankovic prvo podnese ostavku pa posle toga neka ide u politickoj kamapnji.

  6. Pre vise od godinu dana tražio sam zaštitu od zaštitnika građana. Nikada mi nije ni odgovorio, niti me ko pozvao. Kada samse ja javio – rekoše da čekam na red! Kada sam se javio posle mesec dana -spustili su mi slušalicu. Svoj problem sam izneo ““““drđavnim organima““““ (3 institucije). Sve tri su mi odgovorile da je za to nadležan ““““naš zažtitnik““““. I šta biste vi rdaili, gospodo koji ““““štitite zaštitnika-budućeg predsednika““““!

  7. Mene je zaštitio da ostanem normalna u ovom kiču od države koja
    sve više liči na poslednji period pre propasti Rimskog carstva. Bahanalije, hleba i igara, a nigde morala! Podrška Saši Jankoviću, gospodinu!

  8. Polazeci od pretpostavke da se neciji rad, koji je efektivan i primecen, a ne neubedljiv i bled, izaziva odredjena misljenja kod ljudi. Pitanje je samo za koje grupe u drusvu taj radi, jer je logicno da ne mogu svi biti zadovoljni, pa otud i reakcije.

  9. Plašim se da sa ovakvom vladom i njenim gušenjem svega onoga što je progresivno a potenciranjem prostote i halabuke Srbija polako ulazi u poslednju fazu haosa. Mi i naša deca sada živimo od materijalnih dobara koja su stvorena ranije (puteva, zgrada, penzija i svega drugog). Svedoci smo da ova vlada sada ne radi ništa već samo diže halabuku i urušava ono ranije stvoreno. Zapitajmo se od čega će živeti oni koji danas započinju svoj radni vek a primaju minimalne plate kod tih stranih investitora i privatnika. Kod najvećeg broja njih penzijsko osiguranje se uopšte ne uplaćuje ili se uplaćuje na "minimalac" a ostali deo plate se isplaćuje na ruke. Vlada to toleriše jer jedino tako može da opstane, a budućnost je ne interesuj. Od koje penzije i kojih materijalnih dobara će oni živeti kroz tridesetak godina kada odu u penziju, od čega će živeti njihova deca. Aman ljudi uozbiljite se. Menjajmo ove koji nas vode pre nego što potpuno ne potonemo. Pokušajmo da izglasamo one koji imaju škole, ali prave škole, koji imaju znanje i koji će onda moći da urade nešto da se izađe iz ovog beznađa.

  10. Slobodane "Bote" Pre nego što postavite pitanje, pročitajte još jedanputa tekst koji sam ranije napisao i odgovorite šta od navedenog nije tačno.

Ostavite komentar


Društvo

Jugu Srbije prete poplave, bujični potoci u Svrljigu 10

Jugu Srbije prete poplave, bujični potoci u Svrljigu

Bujični potoci, koji su se pojavili nakon kiše koja od sinoć neprestano pada na teritoriji opštine Svrljig, prete da ugroze i poplave niže spratove kuća u pojedinim naseljima u tom mestu, dok se saobraćaj na ulazu iz pravca Niša i izlazu iz tog grada, odvija usporeno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.