Savamala izbrisana iz katastra i pre rušenja

*Janković: Virus propusta u radu policije, tužilaštva i rada pod diktatom nije zahvatio samo jedan državni organ * Marković: Sudski veštak konstatovao da su tri objekta firme Transport Peroni neporušena, čak dva meseca nakon zapisnika Službe za katastar nepokretnosti Savski venac u kojem tih istih objekata nema
Republički geodetski zavod još aprila 2016. iz baze podataka "počistio" objekte u Hercegovačkoj predviđene za "Beograd na vodi"

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Mi koji smo malo bliži građevinarstvu i urbanizmu smo znali da se radi o udruženom zločinačkom poduhvatu. Ja sam bio šokiran, dan posle rušenja, da u KnWeb aplikaciji (online katastar) objekata nema! A zna se da su neki bili legalizovani, što je i bio glavni razlog za divljačko rušenje (a ne što su bili nelegalni). Zamislite da Bilo Ko ovako može Bilo Kome Drugom da izbriše u katastru sve podatke o objektu? Ovo je jednak zločin fizičkom rušenju.

  2. Meni su isto izbrisali objekat iz katastra i posle cetiri godine sam uspeo da ga ucrtam ali kao novi objekat koji je napravljen 2016 god.a objekat datira jos iz cetrdesetih godina otkupljen devedesetih zapisnik sudskog vestaka da materijal na objektu datira iz pedesetij god.sad sam predao za uknjizbu pa cu da se borim i dokazujem da je objekat iz cetrdesetih godina ako me ne sruse do tada.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

27. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.