Savamala klizi ka zastarevanju

Da li smo posle zahteva tužilaštva bliži odgovoru ko je i po čijem nalogu rušio u Hercegovačkoj

Ostavite komentar


  1. Kad predsjednik drzave laze javno gotovo svakodnevno zasto nebi mogli i njegovi sledbenici.To je sad nacin zivota.

  2. Кад се дигне кука и мотика,лажови ће за тренутак рећи истину.Биће им касно.Случај Савамала неће никад застарити у срцима људи који цене правду,демократију и мале бизнисмене који су носили сиромашну Србију напред.Онда дођоше хипокритски снобови и све то дефинисаше са-"то су само две шупе"!Ето докле стигосмо,да ће им ускоро и КиМ-ја бити непотребна "Шупа"!?!

  3. "Zastareva"? Samo trenutno, jer je počinioc uništio institucije koje ovo treba da procesuiraju. I kao što se u istočnjačkoj poslovici kaže da ništa nije naše, ni kuća, ni imanje, ni žena ni deca, već da su naša samo dela, dobra ili loša. Od ovog svog dela Vučić jednostsvno ne može da pobegne. Njega čeka sud, a šta on trenutno umišlja to uopšte nije bitno.

  4. Ne klizi Savamala,mi stojimo u mestu,mnooogi predmeti u ““““fijoci““““dok nekom konto vrtoglavo raste.

  5. Pripazite na Vase kuce dragi sugradjani. Gamad ima veliki apetit. Inace, bageri i traktori su se sami aktivirali pri rusenju. Radite za bedu sugradjani, jos uvek Vas treniraju Sloba, Mira i familije a Vi jos uvek glasate za njih. Samo napred, zastarece i ovaj slucaj, sami smo krivi moji sugradjani.

  6. Rešenje će javno saopštiti AV, po isteku zadnjeg mandata:"Ja sam srušio!Pa šta!Smenite me!"

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.