Savić: Počinje da se kruni zavet ćutanja oko ubistva gardista

Advokat porodica Jakovljević i Milosavljević za Danas govori u osvit godišnjice ubistva u kasarni "Karaš"

Ostavite komentar


  1. Zasto je javno naveo ime svedoka koji je oznacio potencijalnog ubicu???!!! A da li ste vi u redakciji svesni da svedoka dovodite u opasnost objavljujuci njegovo ime?????

  2. Ubistvo se desilo kada je DS bio na vlasti tako da taj događaj ne zanima ni novinare ni čitaoce. Da su tada SNS-ovci bili na vlasti Marinika i slični ne bi silazili sa naslovnih strana novina kritikujući vlast.

    1. Zanima ljude!!! I gardisti zanimaju ljude i zena sa naplatne rampe zanima ljude i kantrimen i covek kog je pregazila i ubila Petra Cvijic i Milan Pantic i Dada Vujasinovic i advokat mladi koji je ubijen u Jagodini pre jedno dve godine kad je krenuo na posao. Svako ubistvo zanima LjUDE, a ko nije covek misli da je to vezano za to koja vlast je zataskala ubistvo!!!

    2. @Alhemičar: “kada je DS bio na vlasti“?! Ako je ovo asocijacija da je SNS bolji, onda SNS to nije pokazao ni dokazao. Pokazao je da je gori jer nepravdu nije ispravio a znao je i imao je sve mehanizme da to učini. I sada ih ima, pa da vidimo!

  3. Evropski sud za ljudska prava dobija dnevno po 50 hiljada prestavki.Tacno je da 99% svih prtestavki odbaca za mesec dana zbog nepotpunog dosijea ili zbog pogresne formulacije u zalbi(tuzbi) iz raznih evropskih zemalja.U svakom slucaju,,da biste dosli do Evropskog suda morate preci sve sudske distance u svojoj zemlji.Ovde se radi o presedanu.trazi se od Evropskog suda da sudi nizem srpskom sudu koji se ne obazire na Ustavni sud.Sto znaci da nisu prevazidjene sve sutske distance,Evropski sud ne moze da bude neki sekretarcic ili asisten Ustavnom sudu Srbije.On je sam kriv sto ga nizi sudovi ne postuju.Jer nema poluge da svoje naredbe(presude)istera do kraja,jer se mesa politika.Evropski sud za ljudska prava nece u ovom slucaju izigravati postara Ustavnom sudu Srbije.Tako,da sam siguran da ce advokati ubrzo dobiti negativni odgovor-zalba odbijena.moguce je da ce poslati tajnu poruku Ustavnom sudu Srbije,kako da postupi.No i ta poruka ce zavrsiti u fioci politicara koji imaju svoje licne interese da se istina ne sazna.Osvrni obrni,po meni ovde glavnu opstrukciju vrsi Ustavni sud.Ako nije u stanju da pravno vodi sve sudove treba ga rasformirati ili najmanje da sve sudije u njemu daju ostavku.Da bismo mogli pronaci nove ljude koji ce naci pravne puteve da nize sudove postroje(dovedu u red).No to je vec politicki teren.Moramo menjati vlast da bismo dosli do Pravde….!

  4. 5.10.2000. je pocela NATO okupacija. Dakle, gardisti su 2004. sluzili izdajnickom NATO marionetskom rezimu. Sta nije jasno?

    1. Čoveče, gardisti su nevina deca izginula zbog zločinca.
      Mučno je ovo što pišeš. Razmisli malo!

  5. A kokaina tona ipo? Sto ne pitate amerikance, njihove tajne sluzbe sigurno znaju. A i Rusi cuvaju svedoka Reljica. Sve se zna ali niko ne moze nista? Hm.. ko bi to mogao biti a da je iznad drzave… ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.