SBB: Korisnici EON aplikacije nisu mogli da gledaju film „Dara iz Jasenovca“

Ostavite komentar


  1. Nisam u eon sistemu, ali nije mi padalo na pamet da gledam taj film. Postoji predmet istorija u skoli.Propagandne filmove ne volim, a ovo jeste cim je predsednik, radikal, narucio. Gde ces gore.

    1. Ja ne znam šta im znači ovaj naslov ja sam na EON i mogao sam da gledam film na rts ali ne i da premotavam

  2. nemam tv, mogao sam ga da gledam ja mislim na netu, preko rts platforme, ali ga nisam gledao, bas iz razloga, sto je naveden u komentaru od mira jovic

  3. Sramota je da se ovaj film smatra propagandom kada je u sustini istina i to veoma ublazena verzija. Vazno da je da zna da su deca ubijana i mucena samo zato sto su Srbi. A na casovima istorije to nikad nije bilo spominjano.

  4. Film nije mogao da prikaze ni delic stradanja koja su toliko monstruozna da normalni ljudski um I zeludac ne mogu da podnesu.Postoje arhivski snimci koje su snimali sami zlocinci.Sve u ime Svastike I teznje da vlada „cista rasa“.Film je opomena dokle ide ljudska ludost I teznja z a pokazivanje moci nad nemocnima.Iako je proslo mnogo godina ostaje isto pitanje.Zasto I odakle toliko mrznje koje unistava zivote bez grize savesti ?Najkrvaviji ratovi su verski ratovi,sve u ime Boga.A Bog je jedan za sve .Molimo ga da se aveti proslosti ne povampire.

  5. To nije tacno. Ja koristim EON, moj sin.i brat takodje, zivimo na razlicitim lokacijama, i mogli smo i gledali smo film na RTS-u.

  6. Prenosi samo RTS a ne neki eon.Platite nešto.Nemože više da kradete sadržaj nikome.

  7. Citam danas na RTS, zvanicnoj web prezentaciji, drzavne, javne ustanove kako je objavila da su korisnici SBB imali mogućnost vracanja pomenutog filma. Cista laz jer sam i sam zakasnio na prvih 15minuta i na pokusaju pustanja filma iz pocetka pisalo je tipa… NA ZAHTEV JAVNOG SERVISA RTS-A OVAJ SADRZAJ NIJE MOGUCE VRACATI. Sve razumem, ali da RTS ovako nesto objavi, pritom ti isti gradjani ga i finansiraju, pa ko god da je bio u pitanju trebalo je da vraća ovaj film 100x nazad i gleda! Cuj, premijera pa moze 1x…Sramota, bre!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.