SC Beograd: Konačne rang liste za smeštaj u studentske domove 19. novembra 1Pravni fakultet studenti foto:Stefana Savic 20.03.2009

Ustanova Studentski centar „Beograd“ saopštila je danas da će 19. novembra, na sajtu, biti objavljene konačne rang liste za smeštaj u studentske domove i apelovala na studente da poštuju sve propisane epidemiološke mere zaštite, ali i da se vakcinišu.

U saopštenju se navodi da su preliminarne rang-liste za smeštaj istaknute na oglasnim tablama visokoškolskih ustanova, a rok za žalbe je do 16. novembra.

Od 26. novembra do 3. decembra raspodeliće se mesta na visokoškolskim ustanovama.

Studenti se u odabrane domove mogu useliti drugi dan po završenoj raspodeli, a najkasnije do ponedeljka 13. decembra do 14 časova.

Studenti koji budu sprečeni da prisustvuju raspodeli mesta, svoje upute mogu podići u Službi smeštaja do petka, 10. decembra.

Pored uputa, studentima je za useljenje potreban indeks, lična karta, studentska kartica sa upisanim podacima o obavljenom lekarskom pregledu i potvrda visokoškolske ustanove o studiranju na teret budžeta Srbije.

U objektima Ustanove Studentski centar „Beograd“ poštuju se sve propisane epidemiološke mere i tako će biti i prilikom useljenja studenata, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari