Šekler: Korišćenje Pavlovićeve masti u nosu protiv korone primitivan način razmišljanja

Ostavite komentar


  1. Da li je ovaj provincijski veterinar , osim jadnih zivotinja, lecio neko ljudsko bice? Za razliku od njega, doktor Vuckovic je lecio i izlecio na stotine pacijenata. Mislim da ova paralela govori jasno o tome ; ko je primitivan a ko kompetentan.

  2. Au, ala ste propali od kada ste se prodali globalistima! Ovaj veterinar ce da uci lekara neurologa, koji je vecinu radnog veka proveo kao nacelnik bolnice u Sarlotu u SAD, o medicini? To je vas clanak za vase citaoce? E, svaka vam cast! Ne citam vise, od dana kad ste se prodali, ni vase pisano ni internet izdanje. Svratim ovako, ponekad, da vidim kako vam ide. Moram priznati da napredujete koracima od sedam milja, u vecni blam i sramotu.

  3. Ova volovska glava ce da kaze jednom lekaru, koji je dogurao do naclnika u jednoj od najeminentnijih bolnica u SAD da ima primitivno razmisljanje o lecenju! Ajde sto on to sebi dozvoljava, covek je ocigledan psihijatrijski slucaj, ali da se vi toliko blamirate i da prenosite ovo…bruka. Koje su bre to pare zbog kojih dozvoljhavate sebi ovako nesto?

  4. Bivša Jugoslavija je svojevremeno vakcinisala protiv variole vere 18 miliona ljudi za manje od mesec dana.

  5. Svako ko savetuje Pavlovićeva mast u nosu ne razume šta znači aerosolna infekcija i koliko mogu biti sitne čestice koje lebde u vazduhu.
    Mast bi možda štitila sluzokožu da se virus širi dropletima, što se mislilo na početku pandemije o svim respiratornim bolestima.
    Sramota je da se neki doktor u oktobru 2021. drži zastarele teorije dropleta na osnovu koje se nisu nosile maske, osim onih koji kašlju, i nije bila bitna ventilacija.
    Znači da ne prati literaturu u poslednjih 18 meseci.
    Danas i ptice na grani znaju da se Kovid širi disanjem.

  6. Umesto veterinarsko geopoliticke analize neka odgovori zasto se i na osnovu kojih dokaza nauke i prakse kovid propusnicama negira prirodni imunitet, zasto se negira vakcinalni imunitet i na osnu koji naucnih dokaza i prakse, i zasto preporucuje visedozno vaksinisanje i na osnovu cega ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.