Šekler: Nije neobično ako se posle vakcinisanja neko inficira koronom

Ostavite komentar


  1. Svi lekari kažu da i ako se vakcinišete, posle maksimum 3 nedelje se stvara potrebna količina antitela za odbranu organizma, ali i dalje možete da se zarazite, i da zarazite sebe. Blažim oblikom, ali ste i dalje prenosilac. Kako onda može da se stvori kolektivni imunitet ako se i dalje virus prenosi? Ovo nije vakcina u pravom smislu reči, kao vakcina protiv gripa. Pre je neka vrsta blokatora.

  2. Kako nema ništa neobičnog u tome da se neko zarazi ako primi vakcinu?! Pa valjda je zato i primio vakcinu da se ne zarazi! Ah, da, neobično je što je ovaj lik stručnjak za veterinu….

      1. Zašta god da je stručnjak ima pravo na svoje mišljenje kao i svako ko živi u ovoj zemlji. Sad ako tebi ne odgovara kako neko misli to je tvoj problem i to veliki.

  3. Када се појавили ово што зову корона, престао сам да уплаћујем пензионо. Ретко ће је ко примити сутра.

  4. To je kao kada bi, na primer, bez obzira što je primila „vakcinu“ za kontracepciju, žena ipak mogla da ostane u drugom stanju a muškarac morao da koristi kondom.
    I kakva je svrha kontraceptivne zaštite vakcinom…?

  5. E sta nam ovaj naprica.Pa zasto onda da se vaksinisem?Postujem mere opreza,pijem medicinske suplemente reishi kapsule i kapsule opc+c vitamina c i jacam svoj imunitet.I obevezno drzim distancu cak i od onih koji su primili vakcinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.