Šekler: Nove mere će omogućiti virusu da ostane u populaciji i preživi leto

Ostavite komentar


  1. Zasto ovaj veterinar iz Kraljeva koga mediji lazno predstavljaju virusologom uvek salje negativnu energiju javnosti ? Ima li mogucnosti da barem jednom kaze jednu pozitivnu sustancijalnu recenicu ?

  2. Uvek racionalan i realan!
    Izgleda da je potrebna pojacana propaganda za vakcinisanje!

  3. Doktor je potpuno u pravu. Da je bilo pameti, umesto pohlepe za profitom, svet je mogao pobediti koronu dva meseca nakon njenog pojavljivanja.

  4. E moj Jovane, ovim svojim komentarom si pokazao svoje neznanje. Veterinarska medicina se ne razlikuje od humane, samo su pacijenti drugi i po mnogo čemu je i kompleksnija od humane medicine. Tako da, veterinarski virusolog, nije manje stručan od humanog virusologa. I čuveni doktor Stojković je veterinar, ali je jedan od vodećih stručnjaka za veštačku oplodnju. Bolje da mudro ćutiš nego da opravdavaš Vuka Karadžića što je slovo J pozajmio iz latinice.

  5. Jedna te ista prica, a rezultati nula. Srbija ima najvise vakcinisanih u regionu, a pogledajte brojke, svi imaju procentualno manje zarazenih nego mi! Eto, npr. BiH, za juce, imaju samo 6 (sestoro) novozarazenih, Slovenija 26, hrvatska 18, Crna Gora8, Bugarska 157, Rumunija 50, Makedonija 4… Znaci, oni koji su se vise vakcinisali, losije su prosli, ili su nas vakcine jos vise zarazile!!!! Zakljucite sami.

  6. Virus će da preživi, ali moraju i ljudi. Ako se svi zatvorimo u kuće, nećemo imati od čega i nije pohlepa, nego borba za opstanak. Nisu svi bogati i na državnoj plati.

  7. Kada bi bilo moguće eliminisati sve viruse na način kako to zamišlja Šekler, danas ne bismo imali ni grip, ni boginje, ni mnoge druge bolesti.
    Šekler bi trebalo da pogleda šta pišu njegove kolege iz sveta: virus će opstati i postaće još jedan od onih na koje smo se navikli.
    Ali, treba vakcinisati decu, a zatim i odojčad, a za to je potrebna propaganda. Kaže: „da sam ja virus“… kakvo izražavanje, kakva erudicija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.