Senat Univerziteta u Beogradu odbacio žalbu Siniše Malog

Ostavite komentar


  1. Eto ko je nama ministar finansija 🙁 sve sami stručnjaci vode ovu državu :(:(:(

  2. Pisi ponovo Mali, ali nadji manje poznatu literaturu za plagiranje. U Srbiji ima i pravih doktora nauka i pravih intelektualaca i strucnjaka, kao sto vidis.

  3. Moje dete je doktor nauka. Ljudi to je 23 tri godine krvavog ucenja. Dete su mi zvali u inostranstvo nije htelo . Nece eto nece a ovaj da se poredi.

  4. Ma dajte malom taj doktorat kad toliko voli.Znam onoliko doktora ciji doktorati lice na slikovnice.Jedan manje,vise,sta ima veze.

  5. Prvo je pokušao da ukrade diplomu, sad hoće da je otme. Ovo je psihijatriski slučaj.

  6. Sjajna vest. Samo se pitam kada će Univerzitet da počne da se obračunava sa plagijatima nastavnika. To je, manje interesantno za širu javnost, ali je vrlo bitno za ugled Univerziteta.

  7. Plagijator ostaje plagijator, sve je manji i manji. Svaka cast za Beogradski Univerzitet.

  8. Hoce li i ovaj da vrati retroaktivno doktorske plate kao sto i freelancer-ima hoce da naplati retroaktivno porez?
    Pitam samo…

  9. Pa normalno je da je odbacio takvih prevaranata sa kupljenim diplomama u sns i sps i sire ima kolko hocete zato nam je ovako njima bih podelio lopovske diplome i oterao u zatvor jer znali su oni sta rade i gde je nasa pravda sudstvo nema ih nigde zahvaljujuci nasem precedniku i njemu slicnih.

  10. A šta je sa komisijom koja mu je primila plagiranu disertaciju? Šta je sa mentorom koji ga je vodio kroz disertacioni proces? I oni su krivi, nije samo Lažni Doktor Mali.

  11. Ali je i sam vucic ranije rekao da ga ne interesuje to sta je istina bec fa mali i dalje ostaje na funkciji pitam se zasto

  12. Univerzitet i obrazovanje iznad politike i diktata vlasti sto potvrdjuje profesionalni i moralni kredibilitet Univerziteta, i pokazuje da je jos u ovoj porobljenoj zemlji zarobljenih umova ostalo jos malo duhovnih vrednosti i ljudskog i profesionalnog dostojanstva. Prvi put ovo saljem

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.