Senior kartica plagijat

Kartica za penzionere urađena po ugledu na karticu tri plus

Ostavite komentar


  1. Njegova ideja je dobra,ali nikako to ne moze biti isto tj plagijat ovde se pomaze penzionerima a kod njega je rec o pomoci porodicama sa vise dece

  2. Čime se sve bave. Zar je bitna određena sličnost. Da se tu ne radi o intelektualnoj svojini?

  3. Svašta! Kakav plagijat?! Senior kartica sigurno nije revolucionarno otkriće. Ideja kao ideja postoji i pre ovog gospodina. Tako da ne vidim ništa sporno u Senior kartici.

  4. Gospodin Saša Stević je trebalo da zaštiti svoj patent kao intelektualnu svojinu. Ako to već nije učinio ne vidim u čemu je problem što Senior kartice funkcionišu po istom principu.

  5. I da jeste plagijat, zar je to senzacija?! Valjda je jedino važno da ona ima smisla i da neko od nje može imati koristi. A ta su lica najstariji naši sugrađani.

  6. Ma bravo i za gospodina Stevića i za gradsku vlast! I treba razmišlati kako da se pomogne najugroženijima. Nebitno je ko je od koga video. Verujem i da je Stević to negde "maznuo". A tu nema baš ništa loše.

  7. Ne vidim tačno u čemu je problem. Gospodin je dizajnirao karticu za porodicu sa više dece, a ovo je kartica isključivo za penzionere. Možda je sličnost u humanoj nameni, ali ne vidim je kao falsifikat.

  8. Pametan čovek. Iskoristio mogućnost da ispromoviše svoju karticu i zato ga treba podržati. Osim penzionera, naravno da su nam bitne porodice i mladi ljudi.

  9. Cilj akcije je da se sa Senior karticom može kupovati povoljnije, i da važi za penzionere. Sve ostalo su pražne priče.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.