Sergej Trifunović: Ne znam ni ko je, ni kako se zove napadač Ksenije Radovanović

Ostavite komentar


  1. Sramota je sto je NDB pristao da bude marioneta u Vucicevim, Cedinim i Cankovim medijskm igrarijijama, a o sluzbi da i ne govorimo

    1. Ajde bre vise stvarno, nije svako do poslednjeg ko vidi nesto sumnjivo u opoziciji Vuciceva marioneta, ne znam vise ni posle svega ko moze da veruje u ovu forsiranu dihotomiju. Zamislite jedina opcija koja se predstavlja kao alternativa diktaturi je skroz u fazonu da proglasi svaku kritiku nekim marionetstvom, cak i kada dolazi od nekoga ko vodi visegodisnju borbu protiv tog istog Vucica, prosto vristi „ako nisi s nama onda si protiv nas“ i vi mene ubedjujete da ce mi s takvima biti sutra drugacije?

      1. Amin, ndbgd se istinski bori ne samo protiv ovog rezima vec i tacno ukazuje na probleme i resenja. Izjava Ksenije je krajnje odmerena, Sergejeva je nedovoljno ubedljiva. Nadam se da ce uspeti da iskomuniciraju ovo, trebaju nam ljudi koji se odgovorno ponasaju, a ne oni koji bacaju drvlje ikamenje po svakom ko ne misli identicno kao oni

        1. NDBgd je CIA filijala, na svakom njihovom performansu su prisutni agenti iz SADističke Ambasade, koji koordinišu, savetuju, organizuju….voleo bih da vidim vođe NDBgd u zatvoru, doživotno, osuđene kao izdajnike, saradnici neprijatelja, što i jesu. Kao 1929. kada je uvedena 6tojanuarska diktatura, baš zato što su komunisti, koje su plaćali zapadnjaci (kao evropeJce danas!), i koji su radili slične stvari, za tuđ račun….definicija „korisnog idiota“.

          1. Milane da li znaš šta si sve rekao tj. napisao. Samo za tvoje informisanje Kominterna kao centralna komunistička organizacija SSSRa je dala zadatak jugoslovenskim komunistima još ’30tih godina prošlog veka da rade na uništenju tadašnje kraljevine Jugoslavije i slabljenju srpskog uticaja na tom delu balkana, širenjem lažnih vesti, propagandom veličanja komunističkog uređenja u SSSRu i širenjem mržnje prema srpskoj kruni u Jugoslaviji. Kominterna je obećavala kule i gradove narodima u Jugoslaviji a Srbima glagoljila o rajskom blagostanju kada padne kruna. Znamo šta se desilo 1934. u organizaciji i uz finansijsku a verovatno i tehničku podršku te zloglasne kominterne, ujedinjeni zajedno u zločinačkom i terorističkom poduhvatu u Marseju bili vmrovci, ustaše i komunisti. Dalje znamo svi šta se dešavalo na ovim prostorima i gde smo kao narod odlutali i u šta se danas zaglibili, a ne bih bio iznenađen da i dan danas postoji sličan uticaj iz istog centra kao tada, u cilju da se Srbi ponovo navuku na istorijsku stranputicu jer samo tako mogu braniti njihove bolesne ciljeve na balkanu. Pametnom dosta.

    2. Čudne stvari se dešavaju u veoma kratkom periodu oko Trifunovića. Da li je to slučajno ili je dobro osmišljeno da se neke političke opcije nametnu javnosti nije mi poznato ali veoma sliči matrici koja je ovde ranije već viđena toliko puta. Da se Trifunović izjasni o stavu prema akcijama NDB i da se izjasni koji je njegov stav o tome šta se to veče desilo odnosno šta misli o tome da se direktno fizički napadne jedna mlada politički još neukaljana žena i to još u njegovoj blizini, pa ćemo valjda naslutiti ko je gde.

  2. Klasična nameštaljka službe udbe da se Sergej javno oblati. Ovu ženu mi je žao ali ispade da je i ona kolateralna šteta u svemu tome.

  3. Očigledno da NDBG je u dilu sa Vučićem a da je Trifunović okružen kriminalcima! Sve je tako jasno! I jedni i drugi rade protiv protesta a zarad interesa režima! Samo je pitanje koliko je ko dobio…Možda je zbog toga i tuča počela?

  4. Čuvaj se Sergej. Ovi današnji sinovi crveno-crne koalicije su namazani svim bojama. Nameštaće ti bilo šta samo da te diskredituju.

  5. Ako ga bude privela policija, možda će se Sergej setiti imena koji je maltretirao onu devojku.

  6. ZA SVAKU OSUDU JE NAPAD NA JEDNU ŽENU..NAĆI KRIVCA I KAZNITI,MA KO ON BIO.

    1. Uvaženi bote ili botkinjo, kako god da se zoveš (Milan, Nesa ili Verica) pokušaj malo da promeniš stil pisanja jer je previše očigledno glup. U roku od dva minuta tri komentara od po jedne rečenice i svi pisani VELIKIM SLOVIMA. Potrudi se malo više, ne daje se ni sendvič za džabe.

  7. hehe, napala ga, ovaj se branio, i sada je to nasilje nad ženama…..odličan primer, upravo odslikava situacije kada žene postaju, kako ovi feministi kažu, „žrtva nasilja“, da bi se kasnije saznalo da je žena i inicijator nasilja!!!

    1. A branio se ‘sakom uglavu’ pa POBEGAO. U mom svetu takav se covek zove sonja. Napadnuta osoba se u svakom postojecem normalnom svetu zove ‘zrtva nasilja’. U tvom svetu zena je ‘inicijator nasilja’ ako je neko gurne a ona reaguje, i posle se jos drzne da tu osobu bolje pogleda.

      1. uzgred, taj svet gde postoje dame, gospoda i šonje je ostao u ruševinama, sada smo „jednaki“….on je jednak njoj. jedna jednaka je napala drugog jednakog. nema žrtve nasilja, ili ako je neko žrtva nasilja to je muškarac koji se branio od grupe nasilnih feminističkih aktivisktinja, koje su „od ranije poznate policiji“ za izazivanje nemira i uništavanja državne imovine, kao i za vređanje nacionalnih i verskih osećanja većine naroda! Sočna šamarčina je ono za čime takve nasilnice vape, ili kako narod kaže „leglo ko budali šamar“…

    2. @Miki: nedavne promene zakonodavstva u Srbiji diskriminiše muškarce, jer u svakom slučaju kao ovaj, muškarac je unapred kriv i ide u zatvor, dokazi nisu potrebni, „pretpostavka nevinosti“ ne važi za muškarce! Zato je pobegao, a stvaranje „šonja“ od muškaraca je ono čemu takvi zakoni teže. Ovo je početak borbe protiv feminističkog nasilja.

  8. „Izasao sam za njima da vidim sta se desilo, a onda sam se vratio na pice.“
    Pa sta se to desilo, Sergej! Jesi li istrazio? Sta ti je rekao poznanik?
    Kakav je ovo nezreli folirant. Stiti jednod sonju koji je napao zenu i to na dodeli nagrade za prava zena.

  9. Trifunovic ne zna koje napadac ali je pri tome uhvatio prvu priliku u pobegao sa mesta dogadjaja, uglavnom kada nista ne znate ne bezite.

  10. zar ste ocekivali da ce legijin mali drugar sergej da prizna…
    pravice se lud kao i obicno

  11. A Trifunovic nije ostao da vidi kako je povredjena zena, nego je izasao za napadacem da vidi sta je sa njim, pa se posle opet nije vratio da pita kako je napadnuta zena nego da popije svoje pice. Meni to dovoljno govori o karakteru te osobe.
    Ovi sto napadaju NDB odnosno optuzuju te ljude da rade u korist Vucica neka prvo preispitaju sebe i svoje politicke stavove. Ako je cilj protesta da se jedan Vucic zameni nekim drugim bahatim covekom onda smo zavrsili a AV moze da se raduje da ima tako inteligentne protivnike.

  12. Ako ne zna, neka se informise kod svojih – CIA, MI6,…, oni znaju , iz njihove kuhinje je meni svih ubistava i podlosti .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.