Serž Bramerc: Vučića neće iznenaditi moja kritika

* Da li Vlada Srbije zaista želi nepristrasnu i nezavisnu pravdu za ratne zločine u Srbiji * Izgleda da je politički prioritet u regionu nekažnjavanje zločina * Srbija sada već dve godine ne sarađuje s Tribunalom u predmetu troje radikala * Političari i javne ličnosti u celom regionu stvaraju napetost i nepoverenje
Glavni tužilac Haškog tribunala, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Haski tribunal je pokazao svoje pravo lice tokom sudjenja Srbija za njih vaze jedna pravila dok za ostale nacije vaze druga pravila. Samo vi gledajte svoja posla i ne brinite za Srbiju, svaki ratni zlocin ce biti resen.

  2. Srbija je nekad voljno, a mnogo puta manje rado saradjivala sa Haskim tribunalom na mnogim nivoima i na razne nacine. Mislim da je i sam Bramerc svestan te cinjenice, samo sto jos nije doslo vreme da se na taj nacin govori, vec da se i dalje nastavlja sa pritiscima na Srbiju.

  3. Sav svet očekuje da u 2o17 godini Haški sud bude ukinut kao farsa medjunarodnog prava.

  4. Srbiju i njene državne organe ništa ne može iznenaditi od Haškog suda osim ako počne da bude istinska pravda.

  5. Od svih u regionu,Srbija je najvise saradjivala,neka malo pritiskaju i druge koji su cinili zlocine jer nisu srbi jedini krivci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.