Šešeljeve veze za Zemunskim klanom nedovoljne za optužnicu

Policija svojevremeno utvrdila povezanost lidera SRS-a sa ubicama Zorana Đinđića, ali ne i samim ubistvom

Ostavite komentar


  1. Koliko je ova zver od coveka nastetila Srbiji samo ce istorija da pokaze .On i Sloba su nesto najgore (osim rata) sto je moglo da nas zadesi

    1. Da ne zboravimo da izostavimo i politicko dete, koga se necemo tako lako resiti…

  2. Nevezano za ubistvo Đinđića:
    Kako to da sve ove godine niko sme ni da pita Šešelja zašto mu je Zemunski klan (Laufer?) davao informacije i novac? Šta je njima Šešelj davao zauzvrat, a to je Klanu bilo toliko vredno da je Šešelj mogao da od njih naručuje čak i ubistva?

  3. Nije on Strumf nego Strumfeta,tako bar kazu ovi sto su ga maltretirali kad je bio u KP Zenica…Tada je postao veliki Srbin i cetnik,frustracije su cudo,pa je to preneo na svog pionira vucica.

    1. Nisu ga dovoljno maltretirali….A i trebao je tamo da i ostane zauvek

  4. A sta je sa prepostenim Cedicom Jovanovicem i njegovim „vezama“ i posetama Silerovoj? Da li su policajci iz obezbedjenja podnosili neke izvestaje i stanje u kojem je izlazio posle nekoliko crta?

  5. Зашто се већ једном не истраже енглески извори о убиству Ђинђића. Многи су радили за ДБ и мафију, и њихово међусобно препуцавање је само покушај да се скрене пажња са важнијих ствари.Милошевић, Шешељ, ђинћић и Вучић су, бар за сада највеће штеточине Србије.

  6. Daleko of toga da mi Seselj ista znaci.Ceo does je bio u boljim odnosima sa zemuncima Nego string.Zemunci su cak bili institucija dosa.Svi su imali policijske legitimacije.Oprastan I’m je svakakav kriminal.Sad Što su ih malo izdali kod sarmantnog nacionaliste seselja,verovatno su se svalerisali I sa ostalim strankama.Bili su ozbiljna grupa.

  7. А што се не запита неко како то да Шешељ, Ланак и Чеда немају ништа против гејева, а имају подршку са врха Бладе?

  8. Pa zar nije Šešelj indirektno najavio ubistvo Zorana Đinđića, kada je dobrovoljno otišaou u Hag?!? Šešelj je pričao o krvoproliću, a Tomislav Nikolić je rekao da Tito pita za Zorana Điđića?!? Odakle njima ta iformacija, od Laufera (Duće, Ace Tomića, Bracanovića…?) Da li se Zoran Živković pravi blesav? Sećam se da je bio veoma radostan kad je postao premijer.

    1. političara vladajuće koalicije, nakon objave o Zoranovoj smrti. Naježila sam se zbog utiska da su svi imali spreman govor. Jedini koji je bio nepovezan je onaj koji je učestvovao u sklanjanju Miloševića, ali su ga isključili iz podele funkcija. U svakom slučaju prijem novca od Zemunskog klana je lako dokaziv, morali su samo da daju nalog poreskom inspektoru da izvrši unakrsnu kontrolu imovine i prihoda Šešelja. Neka Zoran nama odgovori da li se bojao da bi mogli njemu da uzvrate nakon sklanjanja na klupu za rezervne igrače, pa se izbegavalo talasa je?

  9. Невероватно. Политичар добија новац од шева кроминалаца и то новац који потиче из бављења криминалом и то код нас није крвично дело. Код „нас“ мислим на оне који су „истраживали“ везе Шешеља са земунцима.

  10. seseljevci su na poslednjem zasedanju ss svoje otrovne diskusije uputili ministrima iz dosa da su krivi za propast privrede.
    kako mogu da zaborave da su nam privredu unistile sankcije i hiperinflacija a da se prodavale zardjale fabrike bez proizvodnje i radnika.
    DOKLE CE SE LAGATI U SRBIJI?

  11. Šešelj jeste ološ i pitanje je kako je moguće da kao javna ličnost i poslanik primi novac od prodaje narkotika i to nije krivično delo?? Možda gospodin Živković to može da objasno? Ili treba pitati izdanak Šešeljevog legla sadašnjeg preCednika i onog nepismebog iz Bajčetine.

  12. Mozda nije dovoljno za krivicno delo, ali je zato dovoljno za politicko dezintegrisanje. Ali avaj, to se nece desiti jer bi se pokrenula lavina I zakacila ovu “ ispravnu“ stranu…

  13. Da je bilo 6.10. ne bi bilo danas ni SRS-a ni SNS-a! Gl.odg.za to dr.Voja K. i njegov „legalista“ R.M. iz RDB-a.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.