Sindikalce iz Zastava oružja saslušavala policija

Napeta atmosfera tokom prošlonedeljnih izbora za predstavnika društvenog kapitala u kragujevačkom preduzeću

Ostavite komentar


  1. Negde sam procitala da hoce da se napravi slicna ali privatna firma kao sto je ova, zato dok traje ova furtutma strogo voditi racuna da se ne predaje dokumnetacija iz Zastava oruzja tim zainteresovanim privatnicima .

  2. Auuu Radovanovicu. Opet si se prosuo lazima i neistinama koje standardno plasiras. Malo ti je Ilic pa obradjujes i ASNS. Te izbore za zastupnistvo drustvenog kapitala obelezili je bezakinje, sila i teror upravo od samostalnig sindikata i ASNS KOJEG ZASTUPAS. Istina je skroz drugacija i to se dobro zna. Ilic je definitivno pukao a Sneza carobnica nestala sa scene. 1000 ljudi je idbili da glasa jer sa Ilucem niko nece. Glasalu su oni koji su morali. Ilicu je ovo i definitivni kraj. Ali i slika je dobra. Drustvo propalih liferanata.

  3. Objavite ugledne i demokratske novine stvarne informacije a ne lazi pojedinaca. Rezultati su mnogo mnigo drugaciji. Radnici sz Ilicu i definitivno ledja okrenuli. A Sneza i Sanja….mesto im je pred zakonom za sve sto su radike i cime su se bavile u proteklom periodu. Sramota i bruka ASNS. Odakle pare za pozajmice i rekt zapislenih. Uplate 46000 a otimaju 50000. Gde su ugivori za mobilne telefone i jos stosta… ali polako sve dolazi na svoje

    1. Au Brzoljko mnogo nas je u fabrici carobnica Vama vise ili manje dragih ali ne padamo sve na cokoladu i „mastan burek papir sa brojem telefona“. Mnogo kasnite sa informacijama, po Vasoj opet laznoj optuzbi finansijska vec cesljala i sve cisto,. Zamislite A slazemo se u tome da polako sve dolazi na svoje i sve ispliva na videlo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.