Sindikat lekara i farmaceuta Srbije: „Post mortem“ naknade zdravstvenim radnicima preminulim od korone

Ostavite komentar


  1. Apsolutno podrzavam.
    Ostavila sam komentar i dala takav predlog ,posle oglasavanja Dr.Panica o broju preminulih zdravstvenih radnika od kovid infekcije.
    Drzava ima pare za Srebrenicu,Drvar,Hilandar ,razne kandidate za predsednike u Americi ,za nastradale u zamljotresu u Hrvatskoj…

    1. Naravno, apsolutno podržavam.Država je morala prvo na njih da misli, a ne na kojekakve pevaljke.Operite obraz.

  2. Ako je iko zaslùžio takve naknade jesu porodice preminulih medicinskih radnika i pomoćnog osoblja(koliko znam i jedna spremačica je preminula), jer to jesu pravi heroji koji su životom platili borbu za naše sugrađane,i za njihove živote. Kao u ratu, jer mi jesmo u ratu sa opakom bolešću, oni su pali na prvoj liniji ffronta. Ne smemo dozvoliti da budu nevidljivi i da se njhova žrtva bagateliše a njihove porodice da trpe nemaštinu jer im je hranilac stradao. Nemojte popustiti u tom zahtevu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.