Sindikat pravosuđa traži da se odredi visina i način isplate prava na topli obrok i regres

Ostavite komentar


  1. I vi i prosvetari ne mogoste da se najedete , kao i „vlast“ ! A šta ste uradili za narod ? Narod ko šljivi ? Muka mi je od sebičnosti , nezainteresovanosti za tudje muke a treba vam decenija da rešite jedan slučaj ! I vaši zahtevi su ZASTARELI , ko vas šiša !

    1. Pobrkali ste lončiće, u pitanju je sitna boranija koja se bori da se poštuje zakon, a to rade umesto sudija koji ćute jer im je dobro. Vlast ih je kupila.

  2. Tako je, insistirajte na poštovanju zakona jer ne tražite novo pravo nego postojeće u zakonu. Sram ih bilo!

  3. Апсолутно се слажем да се иде у штрајк због непоштовања Закона, а што и није ништа ново у правосуђу!!! Срамота ме је што радим у истом!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.