Sindikati prosvetnih radnika objavili da stupaju u štrajk

Ostavite komentar


  1. Sindikalci sve mafijaši. Kao u Americi 30tih godina. Kao fol bore se za nas…

  2. @лиласр, а зашто је под претњом? Ко је допринео, да нису случајно просветари?

  3. Šta je sa ostalim prosvetnim radnicima koji su stub škole, koji su pretrpani papirologijom, koji rade sve i svašta- pre svega sekretari a i računovodstveni radnici i administrativni radnici koji ne mogu na godišnji odmor da odu 10 dana a da ih niko ne zvrcka i ne zove jer nema ko da ih menja a u sred jula posla preko glave…nastavnici se baškare celo leto a šta je sa administracijom??! Kada ćete sindikati da se pozabavite zaista položajem svih u obrazovnom sistemu i kada ćete se setiti da to nisu samo nastavnici!

  4. SAMO IM DAJTE NJIMA UVEK TREBA A NAMA RADNICIMA STO RMBACIMO CEO ZIVOT ….NAMO KAKO SE SMILUJU I STO NAM DAJU NA KASICICU !!!!!!!!!!!!!!! SRAMOTA !!!?!!!?!!!?!!

  5. Ne lipči magarče do zelene trave!Treba biti živ do 2025. a ni tad nećemo sa ovim cenama koje lude i poniženjima koje preživljavamo dobiti ništa.Kasnimo mnooogooo!

  6. Dragi ljudi,prosvetni radnici nemaju celo leto raspust,što znači da ste neobavešteni.Imaju od 15 jula do 20 avgusta.Proverljivo!Do onog svedočanstva koje dobiju vaša deca ima mnogo papira,esDnevnik,matična knjiga ,itd.Drugo,razmislite malo!!!Mi smo vezani za učenike.Ne možemo da predajemo praznoj učionici.To bi bilo isto kad bi neko lopatom prebacivao pesak sa jednog mesta na drugo koga nema.Znači,imaš učenike prema kojima je napravljen radpust a mi smo zavisni od njih.Tako je uredjeno.

  7. Nikako ne prekidajte svoj opravdan Štrajk…Buduči da ćete biti prevareni I poniženi!
    Šansa se ne sme prokockati!

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.