Visok krvni pritisak, anksioznost i depresija su kao „dobar dan“: Kako sindrom sagorevanja na poslu ugrožava zaposlene u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Zaboravili ste da napišete da je za visok krvni pritisak kriv Vučić.
    Ali u svojim komentarima i to će te potvrditi.

  2. Radno vreme max 35 sati nedeljno uz minimalno dva spojena dana sve ostalo je robovlasnivki rezim preduzetnika

  3. Ja sam zaradio anksioznost i napade panike zbog produženog izlaganja stresu na poslu. Mislio sam da sam fizički oboleo. Visok pritisak je jedan od simptoma.

  4. Sve ovo važi i za budžetske ustanove, a ne samo za privatne kompanije, ma koliko građani mislili da su zaposleni u državnim firmama pošteđeni svega ovog i da uživaju. Stanje se neće promeniti sve dok nam u ministarstvima sede podobni sa diplomama sumnjivog porekla

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.