Sinod SPC postavio episkopa Joanikija za administratora MCP

Ostavite komentar


  1. Gospodinu Amfilohiju neka je laka crna zemlja ali ako ima imalo casti kod Crnogoraca a i postovanja prema gospodinu Amfilohiju onda bi trebalo poraditi na Lovcenu na onome za sta se zalagao celog svog zivota gospodin Amfilohije a u isto vreme i mi da poradimo i kod nas da se premesti spomenik sa Avale Neznanom junaku i da s vrati tvrdjavja kakva je bila. Monogo sveta prica da Srbiji ne ide dobro, a samim tim verovatno i Crnoj Gori zbog tih Mestrovicevih spomenika i tog trougla Lovcen, Avala, Pobednik Beograda. Ima mnogo dolina gde bi se mogli postaviti ti spomenici a vratiti sve kako je bilo od ranije.
    Dajte Danas da isprica pricu o Žrnovu na Avali i tvrdjavi i zasto , cemu se sve to uradilo tada?.
    Neka Danas isprica pricu tu za koju se celog zivota zalagao gospodin Amfilohije, nemojmo s ebaviti smao politikom i politicarima njima je dobro, nisu ugrozeni ni malo ni jedan.

    1. `Apsolutno ste u pravu. Ne znam koliko je realno za spomenik na Avali, ali Njegoseva kapela na Lovcenu je nesto sto se ne sme zaboraviti i prepustiti zaboravu. Sramota je da ovako ostane, simbol siledzijstva i nepostovanja Njegosa uklonimo, a kapelu vratimo!

      1. Mene cudi kako gospodin Amfilohije nije uspeo to za zivota da uradi, sta i ko ga je u tome sprecavao?.
        Ista stvar je i ovde u Srbiji, zato bi bilo lepo da se o tome povede rasprava i da se o tome jasno i sa cinjenicama pise.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.