Skrozza: Tadić da bude zadovoljan i sa dva novinara

Predstavnici medija komentarišu za Danas otkazivanje konferencije predsednika SDS Borisa Tadića

Ostavite komentar


  1. Svi otisli na KZN koju je sazvao Predsednik Srbije. Sasvim je razumljivo sto su se Tadicu pojavila samo dva novinara, i to mu je mnogo. Realno.

  2. Obzirom koliku popularnost ima neka bude zadovoljan i sa jednim novinarom koji je slučajno zalutao ma njegovu konferenciju.

  3. Tadiceve "dimenizije" su ravne nuli, i ispod nule. Njegov znacaj na poltickoj sceni…nema. Niko vise nije raspolozen da slusa njegovo filozofiranje. Svoje "sposobnosti" je odavno pokazao.

  4. Koliko god novinara da se pojavilo morao je ispoštovati a on je otkazao i ponizio novinare ali pored toga i oduzeo im vreme i novac!

  5. Tadic je najbolji politicar koga smo imali i skoro necemo imati. Novinari su mnogo krivi za smenu demokratske vlasti pre svih blic, b92 i naravno danas. Skrozza neka bude zadovoljna sa Vulinom i davljenjem neistomisljenika.

  6. Ne slazem se sa mnogim komentarima. Ne glasam za Tadića, inače. Kao expredsednik Srbije treba da bude ispoštovan od strane novinara. Vidim da će možda novinari bojkovati njegove naredne KZN. Vučić vas je sve zajedno 10x vise vredjao pa I dalje dolazite na KZN da vas vređa, a ovaj čovek vas vredjao do sada nije. Skrozza nije u pravu.

  7. Sujeta je gadna rabota…nakon ovog postupka hoce li iko od kolega iz novinarstva prihvatiti sledeci poziv kada gospodin T bude opet imao sta da iznese u javnost???

  8. Boris Tadić je izgleda zaboravio koliki je trenutno značaj njegove politike i njega lično.

  9. Tadić je najveći krivac današnje agonije, vratio je crvenu kugu na pozornicu i pustio trabante i satrape da glume državljane – njemu se obilo o glavu, ali – lako mi je za njega, šta ćemo mi ???

  10. Epidemija samozaljubljenog bezobrazluka je moderna bolest koja sve vise vlada medju politicarima koji zive u svom svetu halucinacije kao i gospodin Tadic.

  11. Eto ti sada Tadicu, i Jelene Trivan, i Boze Djelica, i Mirka Cvetkovica, i Zorice Tomic, i Slobodana Gavrilvica, i Gojka Tesica i Dusana Batakovica, i Aleksandra Tijanica…I svih tvojih aduta… Tri puta sam kao clan DS radio izborne kampanje za Borisa Tadica i sada hocu da umrem od muke.
    P.S. Eto ti i tvoja tri prsta na otvaranju Olimpijade u Pekingu a da si bio pametan poveo bi Franju Mihalica sa sobom i zagrljen sa njim bi pozdravljao nase sportiste, ufffffffff…

  12. To je nas fensi predsednik, covek kojeg su kao dete zuljala kolica, ziveo u siromastvu sa ocem akademikom, manje vise nesposobnjakovic i vlasnik legendarne izjave "Srbija je izvoznik bezbednosti u regionu.." I taman kad sam posmislio da gluplje ne moze, pojavi se SNS.

  13. u svakoj normalnoj zemlji, za razliku od srbije, prema bivsim predsednicima se pokazuje izvesno postovanje koje podrazumeva da drustvo ili ti pojedinac u drustvu razume koliko je tesko i komplikovano biti na celu drzave, biti u drustvu onih koji te razumeju ili te ne razumeju. nije boris tadic bas uvek i za sve kriv sto je otislo na ovu ili onu stranu. on je sticajem okolnosti postao vodeca figura demokrata i postao predsednik. da nisu ubili djindjica, da zoran zivkovic nije morao da se povinuje zapadu i da ne produzi vanredno stanje i uspostavi 6 okobar kao i da nije imao kostunicu, onog tihog ludaka i nekoga ko kvari sve sto moze, ne bi ni tadic dosao tamo gde je bio. ali kada je vec dosao i ne zaboravite ostao 8 godina, pri tom su mnogi gradjani ove zemlje bili vrlo ponosni na njega, a kasnije ga pljuvali kada su prebegli u drugi tabor, onda mu treba dati i malo kredita. mada ja mislim da je lepo rekao. nije vest o 2 novinara bila problem vec sto niko nije objavio nesto mnog vaznije, misleci na vuvicevu stampu koja je uglavnom skoro cela njegova. tako da makar ocekujem od jadnih citalaca danasa da razumeju malo bolje sta je ovde problem.

  14. Ajoj ovog mukice, pa vreme ga pregazilo a on to još ne shvata!

  15. Tadic je covek zalutao u vremenu i prostoru, Koji jos bivsi svetski predsednik, se na taj nacin bavi politikom i bruka se ….

  16. Ne secam se da je, kad je pravio svoju stranku i rasturao DS imao odma KZN.Bila bi posecena i bilo bi tu dosta pitanja a ne samo monolog.A sta to on danas moze da nam kaze.Interesantan moze samo da bude ljudima sa pilecim pamcenjem.Narcis ostaje narcis.I zasto bi on bio postovan kao bivsi predsednik?On je bivsi!Jedino sto i ovaj novi treba da bude isto tako postovan koliko zasluzuje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.