Skup u Novom Pazaru: Zaustavite ubijanje nevinih stanovnika Palestine

Ostavite komentar


  1. Pozdravljam podršku civilima u Gazi. Palestinci, koji nemaju vezu sa Hamasom, su ugroženi u Gazi zbog stalnog Izraelskog bombardovanja, zbog nedostatka vode, hrane struje itd. Ako dodje do ulaska vojske u Gazu tek će nastupiti prava tragedija. To svet treba da zaustavi i što pre da se obe strane primoraju na pregovore.

  2. Religijska pripadnost i ostrašćenost nije merodavan sud! Pitanje (za učesnike): da li biste se oženili-udali za Jevreja, hiršćanina i tsl?

  3. Izrael je 2020. priznao Kosovo. Sada neka prizna Palestinu! Slava palestinskom narodu!

  4. Ne spomenuti jevrejske mučki pobijene žrtve ni jednom reči oduzima bilo kakav kredibilitet govorniku. Hamas, koji je u suštini samoubilački kult koji ne haje za živote njihovih palestinskih sunarodnika, mora biti uništen.

  5. И где сте били када су муслимански мухаџедини играли ногомет са одсеченом главом једног Србина у сред Босне ?

  6. Pa, naš faraon i predsednik prvi je podržao Izrael.Ni reč nije prozborio o stradanju Palestinskog naroda.Izrael među prvima priznao Kosovo, a Palestina nikad. Faraon je pica sa dva lica. A, vi Pazarci opet glas za njega.

  7. Bravo za Pazarce. Pitam se da li su se i reči podrške nevinim ljudima čuli i na skupovima protiv nasilja po celoj Srbiji. A tek gde je sada ceo „civilizacijski“ svet, evrope i amerike da digne glas protiv stradanja nevinih ljudi.

  8. Ne daj Boze nikad ,nikom i nigde ovog užasa….svi ratovi se slome preko leđa NEdužnog naroda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.