Skupština slobodne Srbije: Protivzakonita i nedopustiva diskriminacija TV N1 u Srbobranu

Ostavite komentar


  1. Mađarska se nokad izvinula nije zbog racije iako se zna da je Orbanova partija direktni naslednik hortijeve vojske.Ni venac nikad nisu postavili ili bacili u dubav.A za crkvu ste vi iz DS krivi.Svi sveštenstvo vratiti u crkve,sve slike svetaca u školama,javnim površinama ukloniti i zabraniti kso u Francuskoj,Nemačkoj,Švajcarskoj,Švedskoj itd.

    1. „…sveštenstvo vratiti u crkve,sve slike svetaca u školama,javnim površinama ukloniti i zabraniti kso u Francuskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Švedskoj itd.“

      A ateiste i njihove simbole i relikvije, gde ćemo sa njima? Pa ne može valjda glasna manjina vas ateista materijalista da nam vaspitava decu po svome, a za naše pare?

      Ili da „državna“ škola bude otvorena za sve poglede na svet svojih građana, ili da se zatvori – jednako za sve.

      Pa neka svaki roditelj za svoje pare slobodno školuje svoje dete u kakvom god kontekstu i gde god hoće: u crkvenoj školi, ateističkoj, sportskoj, umetničkoj, zanatskoj… kojoj god hoće i misli da treba ON a ne TI! Ti brini o svojoj deci!

      1. Crkva je spaljivala sve koji su se usudili da koriste sopstveni mozak i znanje. Vera mora da bude samo privatna stvar pojedinca a crkve potpuno odvojene od države, po Ustavu i dostignućima ljudske civilizacije, kulture i nauke. Zaostale, zatucane izbaciti iz svih univerziteta (jer teologija nije nauka) a razne popove, imame i rabine iz političkog života.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.