Sloga: Umesto skupih jelki potrebnije gume i akumulatori za autobuse

Ostavite komentar


  1. Tako je to kad, kao nigde u Evropi, Bus Plus sa 15-tak zaposlenih kasira novac i udeljuje milostinju kada i koliko mu se prohte GSP-u sa 2.000 zaposlenih a oni snose celokupan teret i odgovornost na drumu! Valjda je i onim najzadrtijima jasno da je ta varijanta super za punjenje dzepova raznih alamana na celu sa jos gradonacelnikom koji je sprecavao prirodnu varijantu jednog preduzeca GSP koje prihoduje! Ovo treba svakako promeniti prilikom predstojecih beogradskih izbora!

  2. Jutros je toliko proređena linija busa 48 da je na polaznoj stanici na Miljakovcu već sve bilo krcato. Ponekad mi je i žao AV-a, juče požar na njegovom životnom delu a danas mećava pokazala svu jad i bedu GSP-a. Ustvari, više mi je žao budala koje glasaju za njega…

  3. Ne verujem da gradska vlast štedi na ovako bitnim i neophodnim stvarima, nego je ovo cela priča napumpana kako bi se pisalo u negativnom kontekstu.

  4. Prodaja karata umesto da odlazi u BUS Plus trebalo bi da se omogući naplaćivanje GSP jer bi na taj način autobusi bili sređeni. Iznosite prave probleme, a ne tamo gde ih nema. Beli treba da pokupi svih glasove od raznih građanskih inicijative, Saše Jankovića, Jeremića, Šapića i Đilasa.

  5. Поштовани, снег је пао да покрије брег и покаже зверкама траг својим брљотинама. Какав је то Бели град кад се овако показује? У свом лошем погледу. Зашто? Одговор сви ми знамо.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.