„Slušajte šta đaci imaju da kažu“: Ministarstvo prosvete uputilo preporuke školama povodom tragedije u „Ribnikaru“

Ostavite komentar


  1. Rano je siba iz skole proterana.Sad ne smes ni mrko da pogledas,a kamoli glas da povisis.Odmah sevaju nozevi i pistolji.Roditelji, gde ste sta radite svojoj deci,ako niste za njih nemojte ih radjati,da bi drugi zbog tog patili.Svi smo isli u neke skole,ali od osnovne do kraja srednje uniforme

  2. Dajte više podrške i prava nastavnicima da vaspitavaju decu,odvežite im ruke,neka im roditelji veruju i pruže punu podršku u izvođenju dece na pravi put.

  3. Uvesti uniforme, nema šminke, lakirani nokti. Deca treba da budu deca. Slušala sam ženu koja sva ponnosno priča, kako svojoj unuci od 10 god kupuje šminku. Nemam više komentara.

  4. Sve je to lepo…ali mogli bi da nam kazu kako ce zastiti nasu decu i kako da se deca opuste dok su u skoli,a mi roditelji budemo mirni!!!

  5. Aj jednom ( za bilo koji segment društva) pitajte običan narod kako u biti funkcioniše sistem. Svim je sve jasno i bez „silnih stručnjaka“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.