Službe bezbednosti prisluškuju i prate bez ikakve kontrole

* Milojičić: Bezbednosne službe u Srbiji rade protivzakonito, a u službi Aleksandra Vučića * Šešelj: Nigde u svetu nema da su sve službe bezbednosti u rukama jedne stranke * Stojanović: Umesto da skupštinski odbor kontroliše službe, službe kontrolišu odbor * Beširi: MTS, VIP i Telenor kupili servere za skladištenje podataka o pozivima, porukama i internet saobraćaju i sve podatke stavile na raspolaganje BIA, VBA i policiji
Brojna reagovanja na tvrdnju Vojnobezbednosne agencije da ne poseduje informacije niti dokumenta o broju osoba o kojima se tajno prikupljaju podaci

Ostavite komentar


  1. Znate li shta je Ministarka UP Slovenije rekla kada su joj tazili podatke o tome koga slovenachke sluzbe prislushkuju, akovam dam te podatke makar i u ciframa, mnogi koji nas prislushkuju imaju nachina da vide da li su prislushkivani ili ne. U Srbiji je aktivno oko 55 stranih sluzbi u svin oblastima pa vi rocenite da li su te informacije potrebne Shabicu ili bilo kome iz civilne kontrole; Pitanje je kome sluzie Tajne Sluzbe, narodu ili nekome drugom..

  2. Sta će nama skupštinski odbor kada imamo koorditora svih bezbednosnih službi u liku i delu Gospodara. Biće prilagođeni i ti zakoni, ako treba. A, Gospodar kaže – treba! Neće da se baci!

  3. Nisu bez kontrole, samo ih ne kontroliše niko u Srbiji. Nego MI6. Mosad, CIA, ….

  4. Šta će nama skupštinski odbor kada imamo koordinatora u liku i delima Gospodara. Zakoni? Šala, komika za njega. Nego, vidim i predviđam da će nam se demokratski poredak unaprediti. Da, stari radikali postaju opozicija dok ovi novi vladaju. Posle se očekuje rotacija. Biće to Amerika i Engleska od njih – za nas.!

  5. Banda g**nara na celu sa totalnim kriminalcem koji je i drzavu Srbiju unistio a narod i opozicija samo bleji!!

  6. Nerasformirane vojne i bezbedonosne sluzbe ostale su iste od vremena raspada ex-Yu. Neovisno da li su rodoljubi i patriote iz SPS ili radikala na vlasti.
    Treba neko napokon da javi tim ljudima ukopanim u bunkerima da Jugoslavije vise nema i da je predsednik odavno umro..U suprotnom ce se i dalje raspisivati poternice za gradjanima susednih drzava i minirati auta izdajicima kojima nivo patriotizma nije slican njihovom.

  7. Procitajte delove Zakona o elektronskim komunikacijama koji definisu obavezu opratera el.komunikacija da obezbede pristup "zadrzanim podacima". Nisu mts, Telenor i VIP to uradili zato sto su hteli, nego zato sto su morali

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.