Socijalno ugrožena porodica otete i zlostavljane devojčice iz Niša ne ispunjava uslove za ”socijalni stan”

Igor Jurić prozvao niške zvaničnike zbog krajnjeg nerazumevanja prema “jednoj od najvećih tragedija koja se dogodila jednom detetu”

Ostavite komentar


  1. Da li možete objaviti listu ljudi koji su dobili stanove? Pisalo je po novinama da je i neki rođak gradonačelnice ispunio „uslove“ i dobio socijalni stan.

  2. Ne bih da budem shvacen pogresno, ali evo mog primera… Ja sam Sasa, imam 35god, neozenjen, bolujem od neizlecive bolesti, necu navesti koje, zivim sa roditeljima, moj otac ucestvovao u ratu u Hrvatskoj, Bosni, a na Kosovu izgubio obe noge, nije u penziji jer ne ispunjava uslove za invalidsku, majka mi radi u jednoj firmi kao osoba sa invaliditetom za minimalac, ja zbog bolesti ne mogu da budem u radnom odnosu, stanujemo privatno u jednom niskom naselju, necu navesti u kom jer ne zelim da me prepoznaju… Da ponovim jos jednom, ne zelim da budem pogresno shvacen, mi smo porodica srpske nacionalnosti, to je izgleda veliki problem u drzavi, nemam nista protiv ove porodice, ali sada se koristi prilika da se na osnovu situacije u kojoj se nasla ta jadna devojcica da im se cak i stan dodeli… Da se razumemo, ne zelim nista od drzave jer sam uvideo da oni ne pomazu obicnoj sirotinji, nisam konkurisao za taj stan, ne primamo socijalnu pomoc, ali eto hteo sam samo da kazem kakvih sve situacija ima… ova moja zivotna prica je istinita, nisam nista izmislio jer znam da ce neko da pomisli…

  3. Ako se njima da stan onda neće da bude za zeta , tetku , ujnu , strinu , komšiju ……… Niš je odavno selo ne grad!

  4. Tu treba dobro proveriti ko su oni koji su stanove dobili, i po čemu su njihovi uslovi za dobijanje stana ispunjeni, šta je to što je ovu porodicu izbacilo sa liste. Ne znam zašto imam osećaj da je stan dobio neko ko zaista uslove ne ispunjava. Nešto tu smrdi…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.