Sprečavanje popisa i zaplene imovine bolnice

Pokret „7 zahteva“, Protest protiv diktature, Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd i druge organizacije zakazale okupljanje na ulazu KBC Dragiša Mišović sutra ujutru, u 8 sati

Ostavite komentar


  1. Drzava je imala para za partiza, Zvezdu, Spasovskom da otpise dugove. A nije imala para ni volje da resi imovinsko pravne odnose jedne bolnice. NAPREDNO!!

  2. Dosta bre tih predratnih buržuja i potomaka liferanata. Umesto da se sudi sa onima koji trenutno imaju zemlju, ili sa onima koju su to oduzeli – a to je država, našla četnikuša da šilji plajvaz na zdravstvo!

  3. Da li je ovo moguće ??? Po kom pravnom osnovu ? Meni oovo zaista nije jasno, može li neko da pojasni od gospode izvršitelja (koji se inače salomiše kupujući nekretnine) po kom osnovu sada terete za ovaj dug bolnicu?

  4. Obrarite pažnju, ovaj problem traje već godinama. Ministar zdravlja, ko god to bio, ništa nije uradio da reši problem i sada javnost o tome saznaje iz novina. Zamislite da vi "zidate" klinički centar u Nišu, a sve vreme se bliži trenutak raspada KBC u Beogradu. Zaista bizarno šta se radi ovom narodu!

  5. Skandal nad skandalima! Bolnica, i to "Dr Dragisa Misovic"," na dobos! To moze samo u Srbijii s njenom vlascu. Deplasirano je uopste oko ovoga trositi reci. Koji su to izvrsitelji koji ce neki svoj racun (platicu) isterati na racun bolnickih pacijenata!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.