U Opštinskom odboru SPO u Somboru juče je novinarima predočeno da je 21 odbornik zatražio sazivanje vanredne sednice Skupštine opštine Sombor i smenu njenog predsednika Veljka Stojnovića. Nikola Pajić, šef odborničke grupe SPO u SO Sombor, rekao je da na vanrednoj sednici treba doneti odluku o poništenju dokumenata o finansijskom zaduženju za rekonstrukciju glavne ulice kako bi se sprečile štetne posledice od oko 100.

U Opštinskom odboru SPO u Somboru juče je novinarima predočeno da je 21 odbornik zatražio sazivanje vanredne sednice Skupštine opštine Sombor i smenu njenog predsednika Veljka Stojnovića. Nikola Pajić, šef odborničke grupe SPO u SO Sombor, rekao je da na vanrednoj sednici treba doneti odluku o poništenju dokumenata o finansijskom zaduženju za rekonstrukciju glavne ulice kako bi se sprečile štetne posledice od oko 100.000 evra.
Opština je, naime, sklopila ugovor o zaduženju od četiri miliona evra za izvođenje radova na glavnoj ulici, oni nisu počeli, a po slovu ugovora postoji mogućnost da investitor traži kamatu za nepovučeni kredit. Odgovornost predsednika Stojnovića je u tome što je znao za ovu mogućnost, a ništa nije preduzeo. Pajić je naglasio da ima još nekoliko vrućih tema za sednicu Skupštine opštine, o čemu treba da se raspravlja 29. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari