Srbija 51. na listi upravljanja korona krizom

Ostavite komentar


  1. Pokusajte da proverite na kom mestu je Srbija po smrtnosti Lekara i medicinskog osoblja kao i negovatelja po socijalnim ustanovama i starackim domovima ?!

    1. Kako bi Lowy Institute objasnio preliminarni statisticki podatak o visku smrtosti u Srbiji 2019/20 od 13.000 bez Covida?

    2. Prvo bi trebao da znaš MALO VIŠE pre nego postaviš takvo pitanje!
      Ovde u Kanadi pižrtvovanost doktora i osoblja ne može da se poredi sa ovim u Srbiji!
      Toliko otome!
      Novi Zeland je prvi zato što si od ostrva napravili GULAG!
      Trenutno sam u Floridi koja oma vrlo malo restrikcija i kad pošaljem fotografije prijateljima u Torontu ( gde su ludačke restrikcije)oni misle da sam na drugoj planeti!
      Smrtnost u Ontariju 0.13 a Florida 0.11
      Toliko

    3. PM2,5 čestice prodiru u svaki organ, a na sebi nose sve što usput nakače. JP“Toplana“Niš je između ’05 i ’07 počela zamenu kotlova i prešla na gas, a niški intelektualci su za to vreme sedeli skrštenih ruku i danas su institucije u kojima rade, pored individualnih ložišta, najveći zagađivači vazduha u Nišu. Neverovatno je da lekari i univerzitetski profesori ne shvataju šta rade sebi, a potom i svima nama. Prvo što lekari ispaljuju na slavi, svadbi, gde god se nađeš u njihovom društvu, jeste koliko godina traju studije, a koliko specijalizacija, a prećutkuju koliko stvarno nauče, koliko bubaju za ocenu, ali ne kapiraju. Smrtnost u Srbiji jeste velika, pogrešne dijagnoze ubijaju, neadekvatnog lečenja, neshvatanja šta u kom trenutku treba preduzeti.
      Na prvoj konferenciji za štampu vezanu za Koronu lekari su tvrdili da je Korona izmišljen fb virus, a potom se izglupavali i mnogi još uvek se izglupavaju… Nađeš vezu, navodno dobar lekar, a onda, kada odeš van Niša, saznaš da se izglupao za dijagnozu…da bi stopa smrtnosti bila niža potrebno je znanje, ne visok prosek, nasledno radno mesto…

  2. Nama brate rekoše da smo prvi u Evropi i među prvima u Svetu. Mora da ovi Australijanci nisu najbolje informisani.

    1. Nije dovoljno znati citati,treba i razumeti procitano. Ovde se ne pise o procentu vakcinacije

  3. Kako to kada je prva u Evropi a druga u Svetu pa još ekonomski tigar ili lav ne znam koja mačka već.
    Laž sigurno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.