„Srbija ne odgovara na zahteve u slučaju ubistva Ivanovića“

Ostavite komentar


  1. A koliko juce ministarka pravosuda Kuburovic se zalila da joj nisu dostavljeni izvestaji iz Pristine. Sta ima da izjavi sada? Zbog cega cuti?

  2. Zabole njega za KiM .davno ispricana prica.Sad se samo treba oprati..
    Nije on kriv ..to su nasledja od drugih Velikana…ha

  3. Da li neko zaista veruje u ovo što priča ovaj albanski „ministar“? Znate kada će oni pronaći ubice Olivera Ivanovića? Nikada, a možda ni tada?! Ili možda još tačnije i preciznije kada pronadju ubice onih 14 žetelaca koji su na svojjim njivama streljani usred bela dana, ili ubice one dece na Bistrici, ili one koji su podigli autobus u vazduh u kome su bili ljudi koji su išli na zadušnice, možda kada pronadju i kazne organizatore i počinioce martovskog pogroma, ili one koji su pred hiljadama Albanaca u Prištini bukvalno rastrgli profesora Bašića, ili one koji su vadili organe Srbima da ne nabrajam hiljade i hiljade nestalih za kojima rodbina još uvek traga?! Ovaj „ministar“ traži odgovor kako bi, sutradan, mogao da pokaže i maše dopisom Vlade Srbije takozvanom „ministarstvu unutrašnjih poslova kosove“, kao dokaz da ih je Srbija faktički priznala. Šta oni traže od Srbije? Da li neko zaista veruje u takvu stupidnost. Pa da je njima stalo do Olivera Ivanovića ne bi ga držali utamničenog tri godine, uprkos tome što je bilo sasvim jasno da su svedoci nasumice odabrani i instruirani da svedoče protiv ovog „Škije“, koji neće da se iseli iz Kosovske Mitrovice. Morali su da ga ubiju kako bi obeshrabrili ostale. Sudbina Olivera Ivanovića je samo sudbina jednog od Srba, koji nije hteo da popusti albanskom teroru i napusti svoja ognjišta. Tako funkcioniše taj teror već stotinak godina. Čitajte izveštaje Nušića, Rakića Ilića, koji su bili konzuli na Kosovu i Metohiji još pre više od 100 godina. Tada nije bilo Slobodana Miloševića da im usktari prava. Njihov teror počiva na našoj kolektivnoj gluposti i infantilnosti. I još će dugo uspešno funkcionisati a ujdurma oko ubistva Olivera Ivanovića je dokaz te naše kolektivne nezrelosti.

    1. @Mladene Mladenovicu
      Jel znas ti da je deci ISPOD 7 godina zabranjeno da pisu komentare i pogotovu ovako glomazne kao sto si ti napisao….

      1. Ovaj bot sa idiotskim i tendecioznim komentarom, napisanim pod pseudonimom, nepogrešivo odaje „čuvenog stručnjaka“ za Kosovo iz poslaničkih redova SNS.Prepoznaće ga mnogi.

        1. Verujte, ne znam šta znači ta, toliko odomaćena, reč „bot“?! Verovatno je to ružni naziv za one koji mrze sebe a potom svoju državu i narod kome pripadaju. Polazeći od sebe, svoje ništavnosti, ti ljudi, taj svoj „kvalitet“ prebacuju na čitav narod i državu. Vi niste bot, niste ni idiot. Bilo bi nepristojno da Vas tako nazovem i spuštam se na nivo obične ulične džukele. U mojim komentarima nema nepristojnih reči što mnoge čitaoce, smatram, strašno nervira. Vi ste, pretpostavljam, samo jedna obična neznalica, kojoj nedostaju prave reči i, koja je zakopana u neke svoje rovove odakle do podne mrzi sebe, a od podne, i sebe i celi svet. Ja sam, proveo jedan deo života na Kosovu i Metohiji i, naravno, svi moji komentari su tendeciozni jer znam mnogo više od onih, kojima je jedini osnov kritike svega što dolazi od bilo koga iz bilo koje vlade Srbije, mržnja i agresivnost Ta mržnja, ta pakost i afektivnost ih uništavaju i truju život. Moram da priznam, da u Srbiji postoje ljudi, koji bi zapalili Srbiju, samo sa nadom da će u njoj izgoreti oni koji su predmet te njihove mržnje. Da li ste i vi jedan od tih?

      2. Moji komentari su namenjeni onima čiji mozak može da izdrži napor duži od proste rečenice. Znam da se mnogi izgube u mom komentaru već posle prve rečenice a na trećoj ne mogu da se sete prve rečenice tako da je bilo kakvo čitanje za njih prava mora. Zato ima i onih komentara koji su „kompatibilni“ mogućnostima onih koji imaju „kratku“ pamet. Jedino što mogu da Vam savetujem to je da zaobilazite „glomazne“ komentare. Nije to za Vas.

        1. Amigo Mladen Mladenovic rec boto potice od shpanskog glagola botar =bacati (djubre)i votar =glasati kao shto vidish tamo u Srbiji vrshe atentat na srpski jezik.pozdrav.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.