Srbija otvara konzulat u Antaliji

Ostavite komentar


  1. Sto, jesu li tamo Verhabije ili ISIS? Sigurno neka velika civilizacijska tekovina! Ako ne mozemo da budemo Gubernija, onda moramo biti bar Srbistan!
    Ivica se nikako ne miri sa Evropom koja zivi u 21. veku. Samo nek je nesto srednjevekovno i zatucano i Ivica je srecan jer moze tamo i da zapeva, ali da ide u operu ili na dzez ili rok koncert, to nikako…

    1. Naivni ste ako zaista mislite da ivica Dačić ima neke ideološke predsrasude. Radi se o nekom „burazeru“, kome se svidela Antalija a burazer je finansijer SNS-a, SPS-a kao i „vizionara“, koji se nalaze na čelu ove dve stranke. Šta je za Ivicu, Odalovića i Tončeva da otvore jedan konzulat u Antaliji i „učine čoveku“?! Osim toga, Ivica i onaj iz Jagodine uvek mogu da trknu do Antalije i zaigraju kolce, onako, lepo strukirani, u vodi do pojasa?! Još ako odaberu nekoga ko govori jezike poput Dačića, Odalovića i Tončeva onda će Srbija i gradjani Srbije imati zaista veliku pomoć i podršku u članovima ovog konzulata. Posle prošlogodišnje i ovogodišnje selidbe diplomata rasporedjenih po Evropi, najviše po Nemačkoj od kojih 90% ne zna deset nemačkih reči, očekujem da se i konzulat u Antaliji popuni sličnim „kvalitetom“. „Bože mili, čuda velikoga, kad se šćaše po zemlji Srbiji, po Srbiji zemlji da prevrne…“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.