Od 15 evropskih zemalja Srbija na 12. mestu po broju vakcinisanih studenata

Ostavite komentar


  1. Imam 19 godina i ne planiram da se vakcinišem, kome još to treba…realno isto je i bez vakcinisanja, nikakve koristi od te vakcine…

  2. I jesu li u BiH studenti zivi ? Koliki je broj umrlih studenata? Iako je vakcinisano sa obe doze 13% stanovnistva a ima ih oko 3.500.000 , broj novozarazenih na nedeljnom nivou je 670 dok Srbija sa oko 6.900.000 stanovnika i 40.7 % vakcinisano sa obe doze broj novozarazenih na nedeljnom nivou je 4067 .Znaci u Srbiji je novozarazenih 6 puta vise u odnosu na Bih , uprkos tome sto je tri puta vise vakcinisanog stanovnistva sa obe doze . Nesto tu ne stima sa vakcinama !!!!

  3. Nevakcinisanim oduzeti index , ne shvatam sta oni tamo rade , neka se obrazuju na mestima gde se nauka ne priznaje i pretvara se u poveru ..

  4. Alo studenti i omladino, treba da se vakcinisete zbog pacijenata i starijih koji spadaju u rizicne grupe, a ne iskljucivo zbog vas samih!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.