Srbiju čeka period ozbiljne nestabilnosti

Zvezdana Kovač, generalna sekretarka Evropskog pokreta u Srbiji, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Nemam ja nista da direktori budu partijski postavljeni, ali imam protiv ako ne mogu da se smene iako ocigledno rade protiv zaposlenih. Takvih „zasticenih“ je mnogo. Retko se partijski slaze sa narodnim

    1. Evo ja pokusavam ceo dan da ostavim komentar da nas direktor Instituta za fiziku drzi dalje od radnih mesta jos od marta. Tako nam onemogucava da dobijemo rezultate od cega nam zavisi plata. Posle ce biti da nismo dobro radili. To je covek koga svaki mesec neko tuzi!!!! Njegovog javasluka je mnogo, a ja ne mogu ni komentar da ostavim. Kako ce onda on snositi posledice??? Da li treba da demonstriramo protiv njega????

    2. Potpuno se slažem I da dodam. Ne može se verovati čoveku koji demokratiju vrednuje manjim brojem pretučenih demonstranata od Trampovih batinaša u Americi.
      A ovakva poredjenja konstantno koristi u svojim monološkim nasupima koji se zovu “JA PA JA…”
      Jadna I napaćena duša. Njemu je ipak najteže.

  2. Sve doj je ta navodna nestabilnost zbog toga sto jedno 80 do 90 posto „građana“ neće u NATO, i „neda“ kosovo, iskreno, i to me zabole. Neka se potuku međusobno oko toga ko od koga više neće u NATO, boli nekoga…

  3. „– Zapanjujuće je bilo da za proteste prve večeri ne bismo ni znali da nije bilo N1 televizije. ..“ Ovo je i dezinformacija i manipulacija i kontradikcija. Poziv za demonstracije bio je preplavio drustvene mreze pa je netacno ‘nismo znali’. A N1 je mozda njena televizija ali onda ne moze da govori u prvom licu mnozine. Na stranu stalna vajkanja sto tu televiziju gradjani Srbije uporno ignorisu.

  4. Novinari više nisu kao nekadašnji čestiti i pošteni,već su podlegli vlastima i svi se isto ponašaju i svi šire lažne vijesti.Kad laž ponavljate više puta to polako prelazi u istinu ali lažnu istinu.Strašno je i žalosno što se uvijek novinari guraju u mjesto nereda.Kad dobiju po nosu tad su im gradjani krivi.Manite se lažnih objava i ne pokušavajte manipulisati narodom.Stići će vas i stiže vas sve vas koji patite za materijalnim i mnogo novca i da ste vi kao neko ko je bitan.Bitni su oni koji su sa vrlo malo zadovoljni i koji znaju cjeniti svoje a tako i tudje.Pozdrav za sve ljude zdravog razuma i zdravog duha.Bog da vas poživi i da snage da satjeramo sotoniste.

  5. Ovi iz nevladinih organizacija bi da postavljaju vlast mimp volje naroda.Nece moci.

  6. Neverovatna prica ove gospodje. Da li nesto valja u Srbiji ili je dobro samo ono sto vi mislite da je dobro. kad bi vama palo da vladate od Srbije nebi ostao ni kamen na kamenu. Citam vase nebuloze pa se slato smejem. Daleko vam lepa kuca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.