Srđan Škoro: Novinar koji je prešao na "tamnu stranu"

Ličnost danas

Ostavite komentar


  1. Da je kojim slučajem Škoro napustio SNS a ne PSG drugačije bi ga opisivali.Čovek je u jedno trenutku poverovao u nešto kasnije se razočarao, i tu nema ništa čudno.

  2. Autorki teksta: Srdjan Skoro:Novinar koji je presao na "tamnu stranu", nekako je "promaklo: " da je na promocijama knjiga Srdjana Skora bio i sada glavni urednik Danas-a Dragoljub Draza Petrovic.Novinari, hteli to ili ne, bava se politikom, cak i sportski novinari.

  3. a doslo vreme da SNS kadar, ima kolumnu u Politici…Vidite kako su protivnici jedinstveni…!! Tuce Goran Vesic po novinarima koji se bave politikom…!!

  4. Po čemu je sada njegovo uverenje ispravno,da li je lagao ranije ili sada,takvim likovima
    tipa Maja ,bitan sam ja sve je ostalo pepeo i dim teško da se može verovati.Da je kojim slučajem napustio nepismeni pokret gradjana,tranžirali bi ga na svim televizijama .

  5. Ma bre koji novinar,sta je napisao a preko noci postade zvezda…Ocekujem ga uskoro u Programskom savetu RTS ili na Pinku da bude nagradjen za slugeranstvo i poklisarki duh poput Sarape.mozda i na nekom ambasadarskom mestu jer Vučić obožava preletače bez stava i ideologije.Ceo G17 plus smestio je u svoju stranku i sad vedre i oblače.Pa neki Rakočevic u Kraljevu koji je do juče pljuvao Aleksandra Vučića u svakom selu,na svakoj sednici u svakom preduzeću sada je šef Odborničke grupe .Svi se krste ali ne smeju da progovore jer znaju da je Dinkić Vučiću desna ruka za sumnjive poslove s Emiratima a Dinkić je maher za kriminalne radnje.Tako i neko Škoro ispade zvezda.Naivan narod sve primi za istinu posebno kad joj je vođa protagonista.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.