Srpska Crnja: Ukrao četiri automobila, jednim udario u drvo, drugim u ogradu kuće 1Foto: Shutterstock/CC7

Policija u Zrenjaninu uhapsila je A.B.  iz okoline Nove Crnje zbog sumnje da je ukrao četiri automobila, od kojih je dva oštetio naletanjem na drvo i ogradu kuće, saopštila je danas tamošnja Policijska uprava.

Osumnjičen je da je 26. novembra ušao u otključan auto parkiran u dvorištu kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga ključem koji je bio u automobilu, a potom sleteo s puta, udario u drvo i pobegao.

Policija sumnja da je iste večeri pokušao da se odveze drugim automobilom koji je bio parkiran u garaži jedne porodične kuće, a potom i da automobil izgura iz garaže u čemu nije uspeo.

A.B. je osumnjičen i da je 16. oktobra ove godine ušao u automobil sa ključevima u vozilu koji je bio parkiran ispred jedne kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga i udario u kapiju te kuće, izašao iz automobila i otišao.

Sumnja se i da je istog dana odvezao automobil u kojem su takođe bili ključevi, a kada se motor ugasio, ostavio ga je nedaleko od kuće vlasnika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari