Statistička greška koja Srbiji nanosi štetu: Zapadni mediji ponovo pisali o srpskim dobrovoljcima koji ratuju za Rusiju

Ostavite komentar


  1. Svako neka sa svojim zivotom radi sta zeli, neka ratuje za Ruse, Amere, Legiju stranaca…Samo neka novac donese u Srbiju neka uredno plati porez.

  2. Pa jer je za verovati zapadnim medijima zivim gore i znam kako izvestavaju netreba da gledas u celu evropu dovojno jedne vesti da gledas i svuda isto sablon demokratija

  3. Све по „закону“ , како нас западни учитељи „образују“ ( не „edukuju“)

  4. Bliski narodi. Rusi bili sa nama na Kosovu. Hrvati,Nemci i Rumuni sa Ukrajincima.

  5. Kako bbc sve zna neka nam otkriju ko je uništio severni tok izazvao rat u Srbiji ijoš mnogo država ali zvanično ko je stvorio toliko terorističkih organizacija i kad će prestati da lažu

  6. Prihvatljivo je slati dobrovoljce u Ukrajinu, slati oružje Ukrajini i davati novac Ukrajini. Treba hapsiti ko god ide kao dobrovoljac u Rusiju, bombardovati Severnu Koreju jer Rusima daje oružje, i oduzimati imovinu svakome ko pomaže Ruse. Glavni neprijatelj civilizacije je pravoslavna crkva, teroristička organizacija

  7. Kako bre gardian, neznam za BBC, a Gardian je zadužen samo za desnu ruku Putinovu a ovi drugi, čini mi se da su onda, kad je ono bio masakru onoj školi, javili ukrajincima da je stiglo oko1000 ruskih vojnika u toj školi, ovi su odmah startovali.

  8. Ne vidim problem sprečavanja nekoga da ide da ratuje kao dobrovoljac. Ako neće da bude vojnik ili bilo šta u Srbiji , neka ide. Rat je rat, Zločina i ne humanosti ima na obe strane

  9. Leba ti V.Jeremiću , a pišu li o dobrovoljcima iz drugih zemalja,demokratskih,onih koje nas uče,edukuju ili kako li već nazivaju njihive smernice,upute i nadasve zahteve.Što ne pisa o tome?Verovatno je nalog glasio da se piše o nama.Jadno .

  10. Ako ste o tim ljudima pisali, mogli ste ih i pohvaliti za hrabrost. Nije novac jedina satisfakcija, vec osecaj da ucestvuju u necem velikom i pravednom, necemu sto vodi kraju zapadnog imperijalizma koji je nama doneo samo nesrecu.

  11. Radiću, lepi nato dolari a? Steta sto nisibio ministar odbrane za vrijeme tadica…da sve unistis….sad je proso voz…

  12. @Solunac.kolubarac
    Bili su i Ukrajinci sa nama, kako u Bosni, tako i na KiM. Na primer, jedan od osnivača Azov bataljona (onog originalnog) je bio sa našima na Košarama.

  13. Да ли се само мени чини. Или можда. Британци стоје иза сваке негативне приче о нама

Ostavite komentar


Društvo

A ko pita prosvetare 10

A ko pita prosvetare

U situaciji u kojoj su institucije razrušene, osiromašene, nemoćne, ucenjene pa time i nesamostalne i zavisne, svoj posao ne rade, nereagovanje je često dovoljan uslov za bezakonje, koje se o glavu obija prosečnom građaninu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.