SSP: Pravosnažna zabrana Informeru da naziva Dragana Đilasa lopovom

Ostavite komentar


    1. По закону о слободи штампе, или навијате за лекс-специјалис?

  1. Pa, stvarno sramota, od strane “ Informera“.. Zar najpostenijeg coveka da nazivaju lopovom? Stvarno nema smisla. Takve postenjacine, kao sto je Djilas svet video nije.

    1. U saopštenju je opravdano navedeno samo „Informer“, a ne i „dnevni list“. Jer, ovo tabloidno… to nije svakako.

    2. Da li vi znate šta je uloga tužilaštva i sudova u jednom društvu? Da li je neko (neki državni organ npr) podneo tužbu protiv Đilasa i da li je on pravosnažno osuđen za neko krivično delo?!? Vlast se promenila pre 8 godina i imala je dosta vremena da utvrdi, dokaže i kazne počinioca koji se preko medija optužuje za najteža krivična dela. U iole pristojnoj državi se to zove kleveta i kazne su drakonske!

  2. Nadam se da postoji i tužba gospodina Djilasa sa zahtevom za izvinjenje i značajnu odšetu .

  3. Informer je trebalo davno ukinuti toliku kolicinu lazi iznose da je to prosto bolesno. Ako je toliko ukrao zasto drzava nije reogovala, pa sta se cudimo zivimo u zemlji Srbiji.

  4. Da lr neko zdravo razuman uopste cita Informet,gleda Pink,Hepi i sl.

  5. Više su dojadili i Bogu i narodu sa tom mantrom „Đilas lopov“, slušamo je 8 godina, a niko tog takozvanog „lopova“ ne hapsi. Šta, kao 8 godina nisu u stanju da nađu dokaze? Dajte onda ako je stvarno lopov uhapsite ga i sudite mu, a ako nije, skinite nam se više sa tim. Ja sam bezbroj puta govorio da protiv svakog ko nazove Đilasa lopovom treba podneti krivičnu prijavu zbog saučesništva u teškoj krađi, jer ako neko zna da je Đilas lopov, onda neka dokaze za to preda organima gonjenja, a ne da ih čuva za sebe i tako ometa eventualnu istragu.

  6. Vucicevic i Djilas su dva protiv tega suprotnih gledista na materijalni status Djilasa. Djilas ima „problem“ sto se obogatio za vreme dok je bio na vlasti. Makar je sve bilo po zakonu, uvek postoji neka „veza“ vlasti i sticanja materijalnog bogatstva. Ili se u njegovo vreme vlasti to podrazumevalo?

    1. Đilas je učao u politiku kao uspešan privrednik i pre dolaska u DS. ,Govorimo samo istinu bez zalivanja lažima.

    2. Dušane, ja očekujem da odete u najbližu policijsku stanicu i podnesete krivičnu prijavu protiv Điklasa zbog krađe jer tvrdite da se je obogatio dok je bio na vlasti.

  7. Ali sud nije zabranio Vučiću da naziva lopovom koga god hoće i za koga mu padne na pamet. Kosmajca je Vučić ocrnio na najgori način ali je pokojni Kosmajac naplatio od države svu štetu za uvrede i otimačinu.

Ostavite komentar


Društvo

Novinar Tajmsa: Svedokinja sa mesta zločina prepoznala Ulemeka na fotografiji 10

Novinar Tajmsa: Svedokinja sa mesta zločina prepoznala Ulemeka na fotografiji

List Tajms objavio je tekst koji Milorada Ulemeka Legiju dovodi u vezu sa ubistvom britanske novinarke Džil Dando 26. aprila 1999. godine ispred njene kuće u Londonu. Jedna žena, svedok, koja se zatekla u blizini mesta zločina i videla muškarca koji beži, izjavila je da je prepoznala Legiju na fotografiji, rekao je za N1 Dejvid Braun, novinar Tajmsa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.