Šta ako C&A nije kriv?

Ostavite komentar


  1. Kako od svih silnih brendova samo oni zrtve prevare. Nego prodaj bofl robu iz Kine za dobre pare , a pare se vracaju u glavnu filijalu u EU . Kao i strane banle sa nađetima, velikim kamatama koje sunisle i donzečenaskih od okono0 posto ua nedozvoljeni minus . Drzava titra i zmuri da se ne zameri stranim vlasnicima . Tako ce C&A da se za sve ovo izvuce bez posledica, jer dta ce stecajninupravnik da proda kada nije nista u njihovom vlasnistvu, robu ce da rasprodaju i vrrste u Austriju dko ne ugase poslovanje

  2. Kvalitet im se toliko srozao poslednjih godina da je dovoljno da u tržni centar uđe LCWaikiki da bi C&A zatvorio radnju.

  3. Ni Andrej nije bio kriv. Falsifikovali mu LK. Ista prica samo s pecatom

  4. Žao mi zbog odlaska C&A iz Srbije. Mislim da su žrtva….preko 30 godina kupujem u njihovim prodavnicama i nemam primedbi. Sada ću opet morati u Segedin, Budimpeštu…. sramota za Srbiju da jedan takav brend ode na takav način.

  5. Ne treba zanemariti ni konkurenciju. Jedan veliki igrač manje super za ostale. U ovoj igri jedini potrošači po običaju kratkih rukava.

  6. Hoce li se Srbija dovesti u red jednom kada ce pravosudje raditii svoj posao kako treba ?

  7. Lepo izgovori. Ali ti meni naplacujes EU cene, a roba je po kvlitetu za zemlje treceg sveta. Zarada u EU je 10% u Rs je 120%… Unisti domacu trikotazu zbog ovih….

  8. Zao mi je sto umesto C&A nije otisla Zara- to carstvo poliestera i kica!
    C&A je sjajan brend, odeca je trendi, kvalitetna i po pristupacnim cenama.
    Barem da je ostala opcija online kupovine za kupce u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.