Šta da rade Evropljani rođeni sedamdesetih?

Ostavite komentar


  1. Au, brate, pretera ga. Jednostavno se smanjila količina pljačke po zemljama Trećeg sveta, pljačka se i dalje ali manje i u tome je jedini problem.

  2. Potpisujem svaku rec. Evropa sebavi sobom tj. kadrovskom kombinatorikom po principu „ne talasaj“ dok tece plata od 10.000 €! nema vise onog posleratnog entuzijazma sto se kod nas zvalo „Nema odmora dok traje obnova“! Svima je postalo sve sve jedno! A Srbija je tek zrnce Evrope!

  3. Ovoliki tekst a ne pomenuti najveću promenu, revoluciju..koja je zadesila nas ‘iz sedamdesetih’ a to je tzv emancipacija žena ( u stvari oduzimanje prava muškarcima koja su data ženama), je tužno.
    Uzgred se desila još jedna revolucija a to je tzv rodna korektnost u stvari verbalni delikt, gde normalan čovek ne može javno da iznese realno lično mišljenje, nego mora horski da izigrava budalu da ne bi bio prokazan.
    U toku je i treća revolucija, a to je brisanje i zatiranje istorije, književnosti,(recimo mnoge dečje bajke su zabranjene a knjige spaljene) pa čak i filmskih dela pod paskom da su ‘antifeministička’ i zamenjivanja istih novim rodno korektnim uradcima.

  4. Odvratno razmazena generacija zatrovana liberalnim levicarskim idejama, koja je za sobom ostavila jos goru milenijumsku generaciju.

    Pocni od sebe i svojih poznanika: koliko znas stabilnih brakova i ljudi koji proizvode nesto konkretno? Sta? Svi razvedeni i rade po kancelarijama prodajuci maglu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.