Šta Dragan Đilas misli o rekonstrukciji Pančevačkog mosta koja će trajati malo manje od četiri godine?

Ostavite komentar


  1. Pa vidimo da gradnja novov mosta je oko 1200 dana, rekonstrukcije 700 tinak dana, ovde je u pitanju rusenje starog i gradnja novog pa onda nije mnogo 1300 dana. Samo da se radovi ne otegnu pa budu 2600 ili 3900 dana

  2. Увек…увек и УВЕК…ама УВЕК је ова громада од човека и политичара у праву !.

  3. Trajaće najmanje 8 godinaako uopšte i počnu da rade ovi kriminalci i nesposobnjakovići, perači para. A biće urađeno kao kocke na Trgu Republike – udavi će srušiti most.

  4. Nema od toga ništa. Ova vlast sistemski uništava Južni Banat.Pančevo mora biti mnogo bolje povezano sa Beogradom nego sada.Beovoz je ukinut,a to je BITNO.Čak treba razmišljati i metro da ide do Pančeva.A do Vršca katastrofa,od puteva i pruga,pa do bolnica i škola..

  5. On ce da prica koliko kosta njegov most bez prilaza koji je radio i nije ga zavrsio a kosta boga

  6. Koliko je trajala ugradnje spomen ploče Milovana Đilasa? To je najveći uspeh Dragana Đilasa. A na sramotu i bruku Srba i Beograđana.

  7. Reč je o rušenju prilaza i ponovnoj izgradnji. Prilazi- a ne most. Most ostaje da se sam sruši.

  8. Taj most gradili rusi posle rata ,treba im reklamirati lose radove pa neka ga oni obnove , sramota nije izdrzao ni sto godina

  9. greska, greska, na ovo treba dodati jos toliko .
    toliko..
    jel ko vise ,,a i on sam sebi ne veruje,,kad nesto prica…tako da trajace to trajati……ko zna koliko ko???….kako ce ti zitelji stizati do bgd. ili od bgd prema tim naseljima..krnjaca ovca borca i prema pancevu

  10. U pitanju je rekonstrukcija prilaznih puteva na desnoj obali Dunava, ne celog mosta, ne prilazi na levoj obali. Znači pristupni putevi na desnoj obali = skoro 4 godine.

  11. Ne volim ni Djilasa ni Vucica, isto smece ali cinjenica je da je ono malo puteva koje je Djilas uradio daleko kvalitetnije nego silni Vucicevi putevi, cist primer Bul.Kr. Aleksandra koje je radio Djilas i dan dans odlicno izgleda a most Zemun-Borca se raspada, danas sam bas prolsa i jednim i drugim putem i razlika je vise nego ocigledna, jos je Djilasobo staro 15 god. a Vucicevo 5 god. i vec se raspalo….

  12. Ne treba da on hvali svoj period izgradnje, neka to drugi kažu.
    Naravno nikako politički protivnici.
    Ovako samo se ricali prepiru i bore za sebe i pozicija i opozicija!

  13. Da bi se sto vise “ ugradili“ potrebno je da radovi traju sto duze. I ovih 1300 i nesto dana je po meni premalo.

  14. Aman vise da li je moguce da se radi most koji je preopterecen a da do sada nije uradjena nijedna alternativa, pre su govorili da ga nece popravljati dok ne urade most ka Omoljici, Bg voz nece da puste do Panceva….pa zar da plivamo preko Dunava??? Sve strucnjaci od kojih mi je muka i da ih vidim i cujem

  15. Ama narode nije bitno koliko če trajati radovi samo da oni naprave novi most ovaj više nije u funkciji samo nam još trba da padne u Dunav.

  16. Bilo bi najbolje da se pored starog izgradi novi a da stari posluzi kao pomicni a posle da se temeljno izvrsi rekonstrukcija starog .Samo peskrenje i farbanje trjalo bi najmanje godinu ipo dana .Ada ne pricamo o donjoj povesimi gde treba zmeniti celokupnu konstrukciju .I posto most i metakna konstrukcija nije samo varena vec spajana zakovicama treba svaki spoj prgledati detaljno upitanju su 60god. Eksploatacije

  17. Ovo ima smisla samo kada budući most do Ade Huje bude pušten u saobraćaj! Inače višegodišnji kolaps je neizbežan.

  18. Gospodine kada ste i gde završili Građevinski fakultet i koji smer? O stručnim stvarima mogu govoriti samo ljudi iz te struke a vi očigledno niste. Bar ne iz građevinske, iz finansijske svaka čast. Most na Adi počeo je sa 80 mil. € , pa 120 i ne zna se sa koliko je završio. Pošteno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.