Šta građani Srbije vide kao osnovne ekološke probleme? (VIDEO)

Čitaoci Danasa u anketi ukazali na ključne probleme u svojim sredinama

Ostavite komentar


  1. Tkz.ekoloski problem je besmisleni odvajati od politickog problema,jer ako politika uredjuje zivot zajednice onda je izdvajanje „ekoloskog“ problema samo aboliranje politike i politicara.Kada udjete u neku drzavi i vidite gomile smeca pored puta,odmah vam mora biti jsano kakva politika vodi tu zajednicu.

  2. Postoje razni zagadjivaci , nekada su losi, nemoralni , i poluludi ljudi jos veci zagadjivaci od bilo koje druge vrste zagadjivanja, nazalost tu vrstu zagadjivaca slabo ko prepoznaje.
    Interventni problem je ipak onaj gde se ne skoro niko ne pridrzava propisanih mera za zastitu zivotne sredine a naravno da je problem i onaj ko ne sankcionise i ne ume da prepozna zagadjivace a za ostale zagadjvace ima ko cese pobrinuti, uvek je tako bilo i bice , sve gleda onaj odozgo .

    1. Taj odozgo niti moze biti pozvan na rec niti odgovarati pred zakonom, covek moze. Isto tako, taj odozgo niti je zaustavljao ratove zbog nevinih zrtava niti je protestvovao zbog njih.

  3. Na zagadjuje vas Vlast
    Vec vi kao Narod Zagadjujete sami Sebe
    A kad vas Vlast Pritegne Kaznjavanjem e onda se vi Bunite

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.