Šta je Marija Mali napisala u pismu Vučiću?

EKSKLUZIVNO: Danas prenosi deo pisma Marije Mali, bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog, upućeno premijeru Aleksandru Vučiću u kome mu objašnjava spregu Alagić - Krajnović - Janković

Ostavite komentar


  1. Marija i dalje nastavlja svađu javnim putem, bolje bi joj bilo da sve reši sa svojim bivšim suprugom i to u četiri oka.

  2. Da je neka druga žena u pitanju nikad ne bi izašlo ovo u javnst, zašto svi nemaju isti tretman. Bivše žene političara, sportista se samo čuju, a glasovi običnih žena ne. Ovakvim pričama u toku kampanje baca se ružno svetlo na sve žene žrtve nasilja.

  3. ovo je strasna i veoma ozbiljna stvar, kao i svamala i niko se time ne bavi. Svaka cast izuzecima ali gro medija poltronski i kukavicki cuti! kakvo je to novinarstvo koje ne sme da pita…sudstvo koje je korumpirano, tuziteljstvo koje ne radi svoj posao….

  4. Kako se to baš sada dešava pred kampanju!Samo da se ugrozi nečiji rad!Vučić nije sudija a te stvari treba rešiti preko suda!Meni ugasili grejanje na jedan dan…Ajde da pitam Vučića da mi to sredi!Strašno!Deci je mesto uz oba roditelja i to će se sigurno lepo rešiti ali ne preko novina i ovako javno!

    1. Da Vas pitam Ivanitiza, čiji se to rad ugrožava? Vaš, kao bot! Strašno!Ajde da pitamo Vučića da to razreši?!
      Pa sud je razrešio i presudio, draga Ivanitiza, za vreme ,za koje ste vi grickali svoj zarađeni „sendvić“ i to ovako, ne preko novina nego grickali ste ga JAVNO!
      Vama, gospodična, upalila se sijelica u glavi dok ste čitali šta je Marija Mali pisala dragom Predsedniku i izmudrovali da je mesto deci uz oba roditelja!
      Ali pošto Predsednik svih Srba nije sudija, te stvari treba rešiti preko suda!
      I opet u krug draga Botice Ivanitiza!
      Da su mogli da lepo reše stvar, ovo ne bi stiglo ni do novine , niti do sud!

  5. Meni kao majci dvoje dece koja zivi u skladnom braku i uzivam svu potrebnu paznju i postovanje supruga prvo sto je nezamislivoi nedopustivo je nasilje u porodici, toga i te kako ima pa posto je tako nezamislivo i nedopustivo mi je ovakvo postupanje nadleznih institucija u resavanju nastalih problema. Nezamislivo i nedopustivo je malo reci, ovo je zastrasujuce, a posto je Vucic rekao da je uvek na strani zena i majki, po cenu da bude proglasen kao neko ko se mesa u sudstvo u ovakvim slucajevima MORA da reaguje.

  6. ".. priče o tome kako su i druge majke na isti način ostale bez dece"
    Има ли нека прича о томе како је отац остао без деце?

    1. O tome se ne prica.
      Czsr je masina za oduzimanje prava i dece od oceva.
      To je postalo normalno.

  7. Pa ima Srbija Zakon o zaštiti uzbunjivača,ali na papiru…Sad je prilika ,kako se to otrcano kaže:zaživi i u praksi.Samo da postignemo konsensus!!!

  8. Ovo svakako nije jedini primer nasilja u porodici, ali je jedan od najupečatljivijih, jer iako tabloidan sadrzaj, zanimljivo je da naše tabloidne novine o ovome ne pišu. Sa druge strane, vrlo je ozbiljna tema, jer iako su javne ličnost po sredi, ne sme da zaboravi suština, da se ovim ruše fundameni porodice kao najosnovnije baze društva i države ujedno. Deca su žrtve viših ciljeva i osvete, a akteri gube svaku trunku osećajnosti. Ljudi koji bi trebali da su primer drustvu, dospevaju u žižu javnosti u svom punom i pravom svetlu. Puna podrška za gospođu Marijanu da istraje na svom putu.

  9. Veliki pozdrav i moja podrska Mariji da istraje u borbi za svoju decu. Glavni problem u ovoj zemlji je katastrofalno stanje u sudstvu…klanovi koji za pare ili koristi rade ovakve stvari…nikad nisam osporavala da deca treba da imaju i vole svoje oceve ali je u svim ovim slucajevima jasno da su majke izmanipulisane od strane takozvanih advokata , vestaka i sto je najgore sudija….sramota.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 9

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.